- Kan være slutten på karrieren

Branns prøvespiller brakk leggbeina tvers av da bergenserne knuste Birmingham.

(Dagbladet.no): Brann vant 4-0 mot Birmingham, men det som vil bli husket av alle som var på Brann stadion i kveld, var grisetaklingen til Birminghams Marcus Paintor. Han plantet knottene midt i leggen til slovenske Fabijan Cipot, som er på prøvespill i Brann.

Beina i leggen til Cipot brakk tvers av, og beinet bøyde seg i en stygg vinkel. Sinnene kokte på banen, til og med trener Mons Ivar Mjelde var inne på banen og viste klart hva han mente om taklingen.

Dommeren ga bare gult kort, men Birmingham-manager Steve Bruce tok Paintor rett av banen.

Etter kampen kom den tidligere United-stopperen Bruce inn i Brann-garderoben og beklaget seg på vegne av spilleren sin.

- Dette var veldig stygt, og fryktelig synd for Fabijan som er en kjempegutt som har vært med oss på treninger. Vi synes veldig synd på ham. Dette kan faktisk være punktum for karrieren hans, sier Mons Ivar Mjelde til TV 2.

Cipot ble kjørt til Haukeland  universitetssykehus der han trolig blir operert enten i kveld eller i morgen tidlig, skriver bt.no.

Skaden gjør dessuten at sloveneren neppe er aktuell for Brann lenger.

- Situasjonen har nok endret seg der, sier sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.

BRAKK BEINET: Den slovenske langslagsspilleren Fabijan Cipot, som prøvespiller for Brann, brakk leggen stygt og ble kjørt til sjukehus under Branns kamp mot Birmingham i Bergen i kveld. Foto: Oddmund Lunde
BRAKK BEINET: Den slovenske langslagsspilleren Fabijan Cipot, som prøvespiller for Brann, brakk leggen stygt og ble kjørt til sjukehus under Branns kamp mot Birmingham i Bergen i kveld. Foto: Oddmund Lunde Vis mer

Han sier til Bergens Tidende at klubben ikke hadde besluttet om de skulle tilby Cipot kontrakt.

- Men jeg kan ikke legge skjul på at vi begynte å få sansen for ham, sier Ludvigsen.

Brann vant 4-0 etter scoringer av Tom Sanne, Arve Walde, Dylan Macallister og Erlend Hanstveit.