Kan Vålerenga ta storeslem?

Eller blir det Valestrand/Hjellvik FK? Bare få timer igjen å stemme på!

(Dagbladet.no:) Med bare noen få timer igjen av avstemningen er det fremdeles jevnt mellom klubbene som kjemper om tittelen Klubben i mitt hjerte.

David mot Goliat

I klassen for spesialidrettslag med under 100 medlemmer skiller det ikke mer enn en stor håndfull stemmer mellom storheter som FC Lyn Oslo og Drammen Håndballklubb og lag som FK Libido og FK Skruknott.

Blant spesialklubbene med fler enn 100 medlemmer, kjemper lilleputten Valestrand/Hjellvik FK mot store navn som Rosenborg, Vålerenga, Brann og Lillestrøm.


Det mange vil kalle stormannsgalskap, en 4.divisjons-klubb med videointervjuer av spillerne på nettet, har ført klubben fra Osterøy utenfor Bergen høyt opp på listene i Klubben i mitt hjerte.

Primus motor i Valestrand/Hjellvik Reidar Liabø sier til Dagbladet.no i kveld at klubben satser på websiden sin som hovedkanal for markedsføring.

- Vi gjør ikke noe ekstra de siste timene, men det er hyggelig å se at det chattes om kåringen på forumet vårt, forteller Liabø til Dagbladet.no i kveld.

Klubben var med i toppen også i fjorårets kåring, og håper på suksess i år.

HVEM KAN JUBLE? Rosenborg og Brann er begge med i toppen i kåringen Klubben i mitt hjerte. Det er bare få timer igjen av kåringen, stem nå! Foto: SCANPIX
HVEM KAN JUBLE? Rosenborg og Brann er begge med i toppen i kåringen Klubben i mitt hjerte. Det er bare få timer igjen av kåringen, stem nå! Foto: SCANPIX Vis mer

- VIF og Brann er gode konkurrenter, men vi har et håp om seier. Det hadde vært veldig gøy, smiler VHFK-patrioten.

Vålerenga er faktisk i toppsjiktet i begge spesialkategorier - med henholdsvis ishockey- og fotballavdelingen. Ikke overraskende har den gode fotballhøsten økt populariteten for bohemklubben fra Øst-Oslo.


Studentkampen
Iblandet nordnorske lag som Korgen IL og Hemnes IL, er det studentforeningene som preger kategoriene for fleridrettslag.

NTNUI Gløshaugen og Dragvoll fra Trondheim, Norges Handelshøyskole IF, Oslostudentenes IK. Hvem stikker av med seieren?

Serietoer Start er også å finne i toppen blant spesialidrettslagene med over 500 medlemmer. Også sørlendingene reklamerer på sin hjemmeside - kanskje blir dette konkurransen hvor Start kan gå til topps?

I morgen faller avgjørelsen i Klubben i mitt hjerte - så stem nå!

UTFORDRER: Lille Valestrand/Hjellvik FK fra en øy utenfor Bergen kjemper om seieren med storheter som Brann, Lillestrøm og Rosenborg.