- Kan vi ikke få litt regn igjen?

Solli tror det kan hjelpe Brann.

(Dagbladet.no): Også i Bergen har det vært oppholdsvær og varmt den siste tida - og nå har Brann-spiller Jan Gunnar Solli sett seg lei på godværet.

27-åringen tror nemlig at våte baner kan hjelpe på seriemesternes spill.

- Det er ikke noen unnskyldning, men jeg liker meg bedre på regnvåte baner, hvor ballen går fortere. Nå lugger den. Kan vi ikke få litt regn igjen? sier han til Bergensavisen (BA).

- Håper på mer regn

Men sannsynligvis håper han ikke ønsket går oppfyllelse sånn helt med en gang, for nå venter først en fotballferie til 29. juni - og da Solli vil slappe av og lade batteriene.

- Jeg håper vi får litt mer regn i høstsesongen. Da skal vi få fart på spillet igjen, sier han til BA.

Midtbanekollega Eirik Bakke var på sin side mer opptatt av straffesituasjonen, hvor han også fikk gult kort for å holde Steffen Iversen i trøya rett foran dommeren.

- Det er bittert med uavgjort etter den straffen. Jeg holder litt, og dommeren står to meter unna, innrømmer Bakke for Bergens Tidende (BT).

LET IT RAIN, LET IT RAIN, LET IT RAIN: Jan Gunnar Solli tror regnvær kan være positivt for Branns angrepsspill. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX
LET IT RAIN, LET IT RAIN, LET IT RAIN: Jan Gunnar Solli tror regnvær kan være positivt for Branns angrepsspill. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX Vis mer

- Må tåle litt holding

Likevel synes han altså ikke at det skulle vært gitt straffe - og iallfall ikke gult kort.

- Jeg synes ikke at det er straffe engang. Og om ikke straffe er stor nok straff, så skjønner jeg ingenting, sier Bakke til BT.

Overfor TV 2 antyder han at litt holdning i trøya må være greit.

- Sånt får vi tåle, sier han.

- Kan vi ikke få litt regn igjen?