Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kan vinne med to i V65-spillet

Sier en kusk i vinden.

TO BRA SJANSER. Det har løsnet for Geir Vegard Gundersen etter en trå periode. Onsdag har han to bra sjanser i V65-spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TO BRA SJANSER. Det har løsnet for Geir Vegard Gundersen etter en trå periode. Onsdag har han to bra sjanser i V65-spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Ja, jeg har to bra vinnersjanser, sier Geir Vegard Gundersen på det spørsmålet.

- Playful er i kjempeform.
Jeg forsøker meg på teten. Noen ganger løser han som et lyn, andre ganger ikke. Sist løste han ikke så bra bak bilen. Jeg har ingen god forklaring på det. Men tar han i, går det unna.
Jeg satser for fullt fra start. Kommer jeg meg til tet, ser jeg lyst på det.
Jeg har stor respekt for Mysterious. Det er vel den beste hesten. Men Playful har en klar sporfordel. Derfor satser jeg på teten, forteller Geir Vegard Gundersen til Dagbladet.

Yndlingshest

Gundersen har et spesielt forhold til Playful.
- Han har vært på gården vår siden han kunne gå. Det var en unghhest uten talent. Han tjente ikke en krone som tre-åring.
Men så har han utviklet seg enormt og bare blitt bedre og bedre, sier Gundersen om ni-åringen.
- Han går skoløs foran som vanlig. Vi må på alle bonger, sier Geir Vegard Gundersen.

- Må ut

Den andre gode sjansen er Lome Brage.
- Det er en skikkelig god hest. Vi har trukket et sjanseartet spor. Det er ikke så farlig om vi havner et stykke bak i køen. Han er så speedig, at det bekymrer meg ikke så mye.
Jeg må bare komme meg ut et spor, sier Gundersen.

Den populære kusken er alltid opptatt på en onsdag og kjører ytterligere tre hester.
Her er Gundersens vurdering:

- Nozler er en bra hest. Han gikk stille og rolig i prøveløpet og hadde mer inne. Men han virket kanskje litt tung og kan trenge løpet. Jeg tror det blir tøft å vinne direkte. Hesten er bare aktuell på veldig bred gardering.
Super Bob står vrient til på tillegg. Han må lære. Jeg kjører ham i rygger i  kveld, og er bare aktuell på bred gardering.
Tema derimot kan godt vinne. Det er en bra hoppe med et spesielt gemytt. Men hun er absolutt seiersaktuell, avslutter Geir Vegard Gundersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling