Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

OL

- Kan vinne OL-gull

Etter flere vanskelige sesonger har de norske skøytegutta vist svært god form denne vinteren. Det kan føre til flere medaljesjanser i Pyeongchang.

SJANSER FOR GULL: Håvard Lorentzen leder verdenscupen, og er et av Norges største gullhåp på skøyteisen i Pyeongchang. Foto: NTB Scanpix
SJANSER FOR GULL: Håvard Lorentzen leder verdenscupen, og er et av Norges største gullhåp på skøyteisen i Pyeongchang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har vært få resultater å juble for i norsk skøytesport de siste årene, men denne sesongen har det endelig klaffet for de norske løperne, med flere seiere og pallplasser i verdenscupen. Skøyteekspert Ådne Søndrål er optimistisk til nordmennenes muligheter i OL.

–Det har vel knapt vært så mange norske medaljekandidater til et OL noensinne, sier Søndrål til Dagbladet, og trekker fram Håvard Lorentzen og Sverre Lunde Pedersen som våre største håp i mesterskapet.

Håvard Lorentzen, som før denne sesongen ikke hadde en eneste verdenscupseier, leder verdenscupen sammenlagt ved inngangen til OL. Fana-løperen står med fire seiere så langt denne sesongen, og har hevdet seg i toppen både på 500 og 1000 meter.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?