Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Kan vinne om alt blir optimalt

Treneren håper han er sanndrømt.

SÅNN MÅ DET BLI. Trond Anderssen har en drøm om hvordan Yarrah Boko kan vinne storløpet Oslo Grand Prix på Bjerke søndag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SÅNN MÅ DET BLI. Trond Anderssen har en drøm om hvordan Yarrah Boko kan vinne storløpet Oslo Grand Prix på Bjerke søndag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

-Jeg tenker mye på hvordan løpet kommer til å bli kjørt. Og jeg har en drøm om hva som kan skje. Blir drømmen innfridd, kan Yarrah Boko vinne, sier trener Trond Anderssen.

Det er klart for tidenes mest åpne og kvalitetsfylte utgave av Oslo Grand Prix.

Her er drømmen til Trond "Bullern" Anderssen.

-Jeg drømmer om at franske Rapide Lebel blir svart opp, når den hesten kommer mot Arch Madness, som jeg regner med får teten på et tidlig tidspunkt. Og at den første kilometeren blir passert på 1.11. Samtidig må Yarrah Boko finne en posisjon som andre eller tredje utvendig. Da kan vi vinne, for Yarrah Boko er i toppform og kan avslutte sterkt ute i sporene, sier Trond Anderssen.
En drøm som kan gi en etterlengtet norsk triumf i dette storløpet.
Det er en stund siden 2005, da Steinlager og Per Oleg Midtfjeld herjet med verdenseliten.

-Men blir Rapide Lebel sluppet til føringen, er løpet kjørt. Da vinner franskmannen, sier Anderssen.

Viktig strykning

Trond Anderssen fryktet angrepet fra svenske Maharajah mot slutten. Men den hesten er blitt strøket. Det gjør oppgaven litt enklere. For det var en verdensstjerne som forsvant.

Trenger siesta

Yarrah Boko får særbehandling og får egen og seinere transport til Bjerke.
-Han er avhengig av å ta en siesta i luftegården på formiddagen. Den blunden skal han selvfølgelig få. Han kommer til Bjerke mellom halv to og to, forteller Anderssen.
Storløpet starter kvart over fire.

Litt Petter Northug

-Når han er ferdig med formiddagsluren og får på reisegrima, vet han med en gang hva som skal skje. Da vet han at det er alvor og at det er en jobb som skal gjøres, forteller Trond Anderssen.
-Det er en utrolig klok hest. Han tar vare på seg selv på alle måter og bruker seg bare når han skal.

Han er litt som Petter Northug, avslutter Trond "Bullern" Anderssen foran sin viktigste dag i karrieren.

Det er sju år siden Steinlager og Per Oleg Midtfjeld sørget for det store trøkket på tråkka, som publikumsplassen kalles på en travbane.

Vinneren får 1,5 millioner kroner for jobben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media