Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan vri på det med storfavoritten

Mehla har plan B klar for Zevs.

OVERRASKENDE VRI PÅ GANG. Asbjørn Mehla kan vri inn i tredje innvendig med den store spillefavoritten i V65-2. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
OVERRASKENDE VRI PÅ GANG. Asbjørn Mehla kan vri inn i tredje innvendig med den store spillefavoritten i V65-2. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Her er sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Får jeg teten med Zevs, er det en solid vinnersjanse, sier Asbjørn Mehla. Men han er ikke sikker på, at kusken bak hyperraske Arion vil slippe føringen i onsdagens V65-omgang. Og da blir det verre.

Men ringreven Mehla har plan B klar. og den er ikke slik de fleste tror. Dødens er ikke et tema i første hånd.

-Jeg har en følelse av at det kommer til å gå unna så det holder i dette løpet. Tredje innvendig kan være løsningen, avslører Asbjørn Mehla til Dagbladet.no.

Den dyktige taktikeren leser leksa si før løpene. Han ser for seg at Lundfax kan åpne såpass raskt, at det blir luft til å gå inn bak, hvis kusken til Arion vil sitte i tet denne gang.

Det kan bli en overraskende, men seiersgivende oppskrift.

-Jeg synes ikke Zevs er en banker i dag. Men han er selvskreven på V65-bongen, mener Asbjørn Mehla, som har et par andre interessante oppsitt på Bjerke onsdag.

-Driter i alt

-Mediaas Odin er en merkelig skrue. Han går der i sin egen dur og driter i alt. Men han er god nok, om han bare har lyst. Den lange distansen er til hans fordel. Jeg vil betegne ham som en liten outsider, sier Mehla.

-Kliner til

Når det gjlelder Ideal News i det avsluttende V65-løpet, mener Mehla at han ikke har noe valg.

-Fra det ytterste sporet er det bare å kline til fra start. Tar jeg opp og kjører inn i haugen, blir det ingenting ut av det. Han er såpass rask i vei, at jeg ikke har noe valg. Det er bare å kjøre og se hvor langt fram det går an å komme, sier Asbjørn Mehla.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling