Kan vri på det med storfavoritten

Mehla har plan B klar for Zevs.

OVERRASKENDE VRI PÅ GANG. Asbjørn Mehla kan vri inn i tredje innvendig med den store spillefavoritten i V65-2. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
OVERRASKENDE VRI PÅ GANG. Asbjørn Mehla kan vri inn i tredje innvendig med den store spillefavoritten i V65-2. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her er sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Får jeg teten med Zevs, er det en solid vinnersjanse, sier Asbjørn Mehla. Men han er ikke sikker på, at kusken bak hyperraske Arion vil slippe føringen i onsdagens V65-omgang. Og da blir det verre. Men ringreven Mehla har plan B klar. og den er ikke slik de fleste tror. Dødens er ikke et tema i første hånd.

-Jeg har en følelse av at det kommer til å gå unna så det holder i dette løpet. Tredje innvendig kan være løsningen, avslører Asbjørn Mehla til Dagbladet.no.

Den dyktige taktikeren leser leksa si før løpene. Han ser for seg at Lundfax kan åpne såpass raskt, at det blir luft til å gå inn bak, hvis kusken til Arion vil sitte i tet denne gang.

Det kan bli en overraskende, men seiersgivende oppskrift.

-Jeg synes ikke Zevs er en banker i dag. Men han er selvskreven på V65-bongen, mener Asbjørn Mehla, som har et par andre interessante oppsitt på Bjerke onsdag.

-Driter i alt

-Mediaas Odin er en merkelig skrue. Han går der i sin egen dur og driter i alt. Men han er god nok, om han bare har lyst. Den lange distansen er til hans fordel. Jeg vil betegne ham som en liten outsider, sier Mehla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer