Kanadisk hat trick for Djokovic

Vant sin første turnering på fire måneder.

TREDJE GANG: Novak Djokovic vant Toronto Masters for tredje gang i karrieren. Det var serberens første turneringsseier på fire måneder. Foto: Mike Cassese / REUTERS / NTB Scanpix
TREDJE GANG: Novak Djokovic vant Toronto Masters for tredje gang i karrieren. Det var serberens første turneringsseier på fire måneder. Foto: Mike Cassese / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Novak Djokovic tok sin tredje tittel i Canada da han vant Toronto Masters i tennis med 6-3, 6-2-seier over franske Richard Gasquet søndag.

Tittelen var verdenstoerens første siden Miami-turneringen for fire måneder siden. Det var hans tredje triumf i en sesong som ikke har vært like suksessrik som den forrige.

Djokovic ble slått ut av OL-turneringen i London av Andy Murray i semifinalen. Derfra reiste han rett videre til Canada, og serberen var meget fornøyd med å opprettholde den fine statistikken der etter en tøff uke.

- Denne kampen var vanvittig. Det har vært en lang, tøff uke. Særlig for spillerne som kom rett fra OL. Men jeg er glad jeg reiste.

- Jeg visste det ville være omtrent umulig å kopiere 2011-sesongen min. Det ville vært en enorm utfordring. Men jeg spiller bra og stoler på mine ferdigheter og mitt spill, sa Djokovic etter å ha slått Gasquet med klare sifre.

Seieren var hans sjuende på åtte forsøk mot franskmannen, som også tapte finalen i samme turnering i 2006, den gang for Roger Federer.

- Det var en vanskelig kamp. Mot en fyr som Djokovic har du ikke sjans om du ikke spiller ditt beste. Jeg skulle gjerne spilt bedre, men jeg prøvde alt jeg kunne, sa Gasquet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer