Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kanadisk snowboarder avslører strenge toalett-regler i Sotsji

Fisking i porselenet er forbudt.

STRENGE FORHOLD: Kanadiske Sebastien Toutant la i går ut et bilde av noe ukonvensjonelle toalettregler i Sotsji. Foto: NTB Scanpix / Twitter
STRENGE FORHOLD: Kanadiske Sebastien Toutant la i går ut et bilde av noe ukonvensjonelle toalettregler i Sotsji. Foto: NTB Scanpix / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mye har blitt skrevet om strenge forhold og regler for utøverne under vinter-OL i Sotsji som begynner på fredag.

Likevel er det den kanadiske snowboarderen Sebastien Toutant delte på sin Twitter-konto i går noe av det mer bisarre.

Sammen med teksten «Vel, dette er interessant. Sotsji-regler på toalettet», legger Toutant ved et bilde av et forbudsskilt.

Det er med andre ord forbudt å gjøre sitt fornødne i stående posisjon, å kaste opp, å sitte på dolokket, å sette sprøyter og å fiske i toalettskåla(!).

Hva de russiske arrangørene tror om utøvernes toalettvaner skal forbli usagt, men at de fleste vil trekke på smilebåndet når de tar instruksen i nærmere øyesyn er høyst sannsynlig.

Bildet til Toutant kommer drøye to uker etter at BBC-journalisten Steve Rosenberg dokumenterte sitt noe uventede møte med et toalett i Sotsji.

Bildet viste nemlig to toaletter plassert side om side med hverandre. Noe som fort kan by på pinlige situasjoner.

- Jeg ser dobbelt på herredoen på den olympiske skiskytter-arenaen, sier Rosenberg.

Hele Norges coronakart