Kanarifansen gjorde hærverk for 50 000

Ødela stoler på Ullevaal-tribunen under cupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kanarifansen ødela stoler og utstyr for nærmere 50.000 kroner på Ullevaal stadion under cupfinalen mot Haugesund søndag.

- De har ødelagt 55 stoler og 45 bæreelementer - jernbeslagene til stolene. Dette er rett og slett hærverk og ramponering på tribunestolene våre, sier administrerende direktør i Ullevaal stadion AS, Jack Hemmestad til NRK.

- Dette er ikke uhell. Dette er hærverk, understreker han.

Nå kommer Hemmestad til å sende regningen på cirka 50.000 kroner til Lillestrøm Sportsklubb. Søndagens episode er i tillegg ikke første gang Ullevaal stadion har hatt problemer med supporterne til de ferske cupmesterne.

- Nå er Lillestrøm-fansen kjent for å ikke være snille mot stolene våre når de har kamper på Ullevaal. Så det er en ting som jeg synes at Kanarifansen må gå i seg selv, og se hva de kan gjøre kommende år. Jeg synes også at Lillestrøm som sportsklubb må ta tak i dette overfor sine supportere, sier Hemmestad.

Kanarifansens talsmann, Erling Stray, sier til NRK-sporten at Ullevaal stadion må kalkulere med at slikt skjer, og at de mangler innsikt i hvordan supportere oppfører seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer