Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kanarifansen gjorde hærverk for 50 000

Ødela stoler på Ullevaal-tribunen under cupfinalen.

Kanarifansen ødela stoler og utstyr for nærmere 50.000 kroner på Ullevaal stadion under cupfinalen mot Haugesund søndag.

- De har ødelagt 55 stoler og 45 bæreelementer - jernbeslagene til stolene. Dette er rett og slett hærverk og ramponering på tribunestolene våre, sier administrerende direktør i Ullevaal stadion AS, Jack Hemmestad til NRK.

- Dette er ikke uhell. Dette er hærverk, understreker han.

Nå kommer Hemmestad til å sende regningen på cirka 50.000 kroner til Lillestrøm Sportsklubb. Søndagens episode er i tillegg ikke første gang Ullevaal stadion har hatt problemer med supporterne til de ferske cupmesterne.

- Nå er Lillestrøm-fansen kjent for å ikke være snille mot stolene våre når de har kamper på Ullevaal. Så det er en ting som jeg synes at Kanarifansen må gå i seg selv, og se hva de kan gjøre kommende år. Jeg synes også at Lillestrøm som sportsklubb må ta tak i dette overfor sine supportere, sier Hemmestad.

Kanarifansens talsmann, Erling Stray, sier til NRK-sporten at Ullevaal stadion må kalkulere med at slikt skjer, og at de mangler innsikt i hvordan supportere oppfører seg.

Ledelsen i Lillestrøm legger seg på en helt annen linje enn fansen i denne saken. De ser helst at dette ikke hadde skjedd.

- Først og fremst så vil jeg beklage på det sterkeste på vegne av LSK til Ullevaal stadion og Jack Hemmestad. Vi har opplevd lignende på Åråsen og det er reint hærverk, sier arrangements- og driftsansvarlig i Lillestrøm, Per Christian Eidevik.

FEIRET FOR HARDT: Kanarifansen fyrte opp bengalske lys etter cupfinalen mot Haugesund. LSK-supportere skal også ha ødelagt tribunestoler til en verdi av 50 000 kroner. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
FEIRET FOR HARDT: Kanarifansen fyrte opp bengalske lys etter cupfinalen mot Haugesund. LSK-supportere skal også ha ødelagt tribunestoler til en verdi av 50 000 kroner. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling