Kane angrer nok på bildestunt etter Vardys geniale svar

Løvejakten er over.

(Dagbladet): Det ble etter hvert klart at Tottenham var det eneste laget som kunne frata Leicester Premier League-tittelen denne sesongen. For noen runder siden la derfor Spurs-spiller Harry Kane ut et bilde av en flokk med løver på sin Instagram-profil (se bildet i høyremargen).

Bildet var for å vise at London-laget ikke hadde gitt opp jakten på ligagull, og at Leicester-spillerne aldri kunne føle seg trygge.

... A photo posted by Harry Kane (@harrykane) on Apr 17, 2016 at 8:16am PDT

- Det var bare for moro skyld, og fansen likte det de så. Det er det vi må gjøre, vi må jakte på de, sa Harry Kane etter 4-0-seieren over Stoke.

Men i går ble ligamesterskapet avgjort to runder før slutt etter at Chelsea kom tilbake fra 0-2 og klarte 2-2 mot Tottenham på Stamford Bridge. I den anledning kom Leicester-spiller Jamie Vardy med et stikk til Harry Kane.

Vardy svarte med å legge ut et bilde av Disney-karakteren Mufasa, fra filmklassikeren Løvenes Konge (The Lion King). Under bildet har han bare skrevet punktum fire ganger.

For dem som ikke har sett filmen, så dør Mufasa i den aktuelle scenen bildet er tatt fra (se bildet i høyremargen). Faren til Simba faller ned fra en fjellknaus og blir trampet i hjel av en flokk med gnuer.

Det er et bilde på at løvejakten offisielt er over, for denne gangen vant revene fra Leicester. Bildet falt naturligvis i smak på sosiale medier. Nesten 100 000 brukere har likt Twitter-bildet.

Harry Kane gratulerte for øvrig Leicester med gullet etter gårsdagens kamp.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

«Jamie Vardy is having a party» sang Leicester-fansen gjennom hele sesongen, og det var akkurat det Vardy hadde i går kveld da han samlet en haug med Leicester-spillere hjemme hos seg selv for å se Chelsea-Tottenham.

Her kan du se video av hvordan spillerne reagerte da kampen ble blåst av. Det er bare å forestille seg hvordan den festen ble utover natta.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.