Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kane angrer nok på bildestunt etter Vardys geniale svar

Løvejakten er over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det ble etter hvert klart at Tottenham var det eneste laget som kunne frata Leicester Premier League-tittelen denne sesongen. For noen runder siden la derfor Spurs-spiller Harry Kane ut et bilde av en flokk med løver på sin Instagram-profil (se bildet i høyremargen).

Bildet var for å vise at London-laget ikke hadde gitt opp jakten på ligagull, og at Leicester-spillerne aldri kunne føle seg trygge.

... A photo posted by Harry Kane (@harrykane) on Apr 17, 2016 at 8:16am PDT

- Det var bare for moro skyld, og fansen likte det de så. Det er det vi må gjøre, vi må jakte på de, sa Harry Kane etter 4-0-seieren over Stoke.

Men i går ble ligamesterskapet avgjort to runder før slutt etter at Chelsea kom tilbake fra 0-2 og klarte 2-2 mot Tottenham på Stamford Bridge. I den anledning kom Leicester-spiller Jamie Vardy med et stikk til Harry Kane.

Vardy svarte med å legge ut et bilde av Disney-karakteren Mufasa, fra filmklassikeren Løvenes Konge (The Lion King). Under bildet har han bare skrevet punktum fire ganger.

For dem som ikke har sett filmen, så dør Mufasa i den aktuelle scenen bildet er tatt fra (se bildet i høyremargen). Faren til Simba faller ned fra en fjellknaus og blir trampet i hjel av en flokk med gnuer.

Det er et bilde på at løvejakten offisielt er over, for denne gangen vant revene fra Leicester. Bildet falt naturligvis i smak på sosiale medier. Nesten 100 000 brukere har likt Twitter-bildet.

Harry Kane gratulerte for øvrig Leicester med gullet etter gårsdagens kamp.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

«Jamie Vardy is having a party» sang Leicester-fansen gjennom hele sesongen, og det var akkurat det Vardy hadde i går kveld da han samlet en haug med Leicester-spillere hjemme hos seg selv for å se Chelsea-Tottenham.

Her kan du se video av hvordan spillerne reagerte da kampen ble blåst av. Det er bare å forestille seg hvordan den festen ble utover natta.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!