Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kane avslører hva Klopp hvisket ham i øret etter kampen

- Han sa bare tre ord.

TRE ORD: Jurgen Klopp omfavnet Harry Kane etter 1-1-kampen i helga. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock
TRE ORD: Jurgen Klopp omfavnet Harry Kane etter 1-1-kampen i helga. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Harry Kane sørget for at Tottenham fortsatt henger på serieleder Leicester, da han reddet ett poeng på lørdag da London-laget gjestet Anfield.

Etter kampen tok Liverpool-manager Jurgen Klopp tak i Kane, for å hylle han etter den fantastiske scoringen. Nå avslører toppscoreren hva Klopp hvisket ham i øret etter 1-1-kampen.

- Han sa bare tre ord. For en scoring. Hadde jeg scoret ett til, hadde han kanskje ikke gjort det, sier Kane ifølge Daily Mail.

- Tre poeng er alt jeg bryr meg om Tottenham skulle nok gjerne hatt tre poeng, ettersom serieleder Leicester har et forsprang på sju poeng når seks kamper gjenstår. Men verken Delle Alli eller Kane maktet å sende bortelaget i ledelsen.

Likevel kan Kane være blid etter kampen, etter å ikke bare ha slått sin egen scoringsrekord for de hvitkledde, men også rekorden for antall mål av en spiller i én sesong i Tottenham-drakta.

- Det er en stor prestasjon. En jeg er veldig stolt av, og forhåpentligvis slutter det ikke her. Jeg håper det fortsatt blir noen mål til. Jeg visste ikke om rekorden før den gikk inn. Det er en stor ting, men tre poeng er alt jeg bryr meg om for øyeblikket. For meg handler det bare om å hjelpe laget med å ta så mange poeng som mulig.

- Alt kan skje Etter 1-1-kampen mellom Liverpool og Tottenham, er serieleder Leicester kun fire kamper unna å ta Premier League-tittelen for 2015/2016-sesongen. Men Kane tror ikke det hele er avgjort riktig enda.

- Alt kan fortsatt skje, svarte Kane på spørsmål om han trodde Tottenham fortsatt kunne vinne ligaen.

- Leicester gjør det veldig bra om de vinner hver eneste kamp som gjenstår. Vi må bare gjøre det vi kan, og ha fokus på Manchester United neste uke. Vi må vinne, rett og slett, sier Kane.

HVISKE-TISKE: Jurgen Klopp hvisket Harry Kane noen lovord etter kampen. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock
HVISKE-TISKE: Jurgen Klopp hvisket Harry Kane noen lovord etter kampen. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock Vis mer
Hele Norges coronakart