<strong>I MÅLFORM:</strong> Harry Kane. &nbsp;Foto: NTB Scanpix
I MÅLFORM: Harry Kane.  Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kane er blitt kritisert den siste tida. I dag slo han tilbake

Kane og Alli-dobbel i Tottenham-seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tottenham åpnet 2017 på best mulig vis med 4-1-seier over Watford i Premier League søndag. Harry Kane og Dele Alli scoret to mål hver.

Kane scoret to med seks minutter mellomrom i første omgang, før Alli punkterte kampen med en scoring før og etter pause. Tidligere Tottenham-spiller Younès Kaboul reduserte for Watford på overtid av kampen.

Kane har fått gjennomgå for manglende mål de siste kampene, men har nå slått tilbake med tre mål på de to siste kampene.

Tottenham klatrer med de tre poengene opp til en tredjeplass på tabellen. London-nabo Arsenal kan ta over tredjeplassen med seier over Crystal Palace senere søndag.

Watford ligger på sin side på 13.-plass.

Kanes første scoring kom etter 27 minutter. Kieran Trippier fikk ballen nede på høyresiden og slo gjennom til Kane. Engelskmannen var iskald alene med Heurelho Gomes fra skrått hold.

Nummer to, og hans tiende for sesongen, lå i nettet seks minutter senere. Nok en gang var det Trippier som serverte spissen, som fra fem meter fikk en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

Bortelagets tredje for dagen kom som følge av en gavepakke fra Craig Cathcart. Watford-spilleren mistet ballen enkelt til Alli som satte inn 3-0-målet fra åtte meter.

Allis andre for dagen kom nok en gang etter sløvhet hos Watford-forsvaret. Sebastian Prödl var unøyaktig, og Kane fant Alli på bakre stolpe.

Nullen sprakk for Tottenham to minutter på overtid. Et frispark ble slått mot bakre stolpe der Kaboul fikk pirket ballen over linjen til 1-4.

KAMPFAKTA

  • Watford – Tottenham 1-4 (0-3)
  • Mål: 0-1 Harry Kane (27), 0-2 Kane (33), 0-3 Dele Alli (41), 0-4 Alli (46), 1-4 Younès Kaboul (90).
  • 20.882 tilskuere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer