SLITER: Harry Kane scorer sjelden i august. Det klarte han heller ikke i år. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock
SLITER: Harry Kane scorer sjelden i august. Det klarte han heller ikke i år. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/ShutterstockVis mer

Tottenham i Premier League

Kane har fortsatt ikke scoret i august, og Wembley-spøkelset lever ennå

Tottenham har ikke en eneste seier på 11 kamper på Wembley. Søndag ble det 1-1 mot Burnley.

Wembley er lagets hjemmearena mens de venter på at nye White Hart Lane er ferdigstilt. Så langt har den nye hjemmearenaen langt fra vært noen suksess.

Dele Alli sendte Tottenham i føringen fire minutter etter pause. Burnley klarte aldri å klarere vekk en corner, og hvasse Alli var ikke vond å be. På overtid utlignet Burnley da nykommeren Chris Wood utnyttet pasningen fra Robbie Brady på beste vis.

Hjemmelaget Tottenham spilte en svak kamp, og det tok aldri fyr Englands nasjonalarena. 1.-omgangen var drepende kjedelig, men hjemmefansen fikk blod på tann etter Tottenhams scoring. Laget hadde flere muligheter til å punktere kampen, men benyttet dem ikke. Det var ikke direkte ufortjent da Burnley pirket inn utligningen. Vertene var satt under press i de siste fem minuttene.

(NTB)