Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Harry Kane

Kane har lagt «dum» tweet bak seg

Tottenham-spiss Harry Kane kaller twittermeldingen fra Englands Fotballforbund (FA) som gjorde narr av ham «dum». 

SLETTET PINLIG TWEET: Fotballforbundet gjorde narr av Harry Kane i en Twitter-melding under FA-cupens semifinale. Kane har lagt det bak seg. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX
SLETTET PINLIG TWEET: Fotballforbundet gjorde narr av Harry Kane i en Twitter-melding under FA-cupens semifinale. Kane har lagt det bak seg. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX Vis mer

Den engelske landslagsprofilen havnet i overskriftene på uvant vis etter 1-2-tapet for Manchester United i FA-cupens semifinale nylig.

I en melding på FAs egen Twitter-konto ble United-forsvarer Chris Smalling spurt «Hva har du i lomma?». Svaret lød «Harry Kane».

Fotballforbundet var raske med å slette meldingen og beklage det hele. Tottenham-manager Mauricio Pochettino kalte den «pinlig».

I et intervju med BBC letter Kane på hva han tenker rundt det hele.

- Jeg snakket med manageren vår, og alt han sa var «Ville andre nasjoner gjort det der mot noen en av sine egne spillere?". Sannsynligvis ikke, sier måltyven.

- Tweeten var dum, det ser vi alle. Det er noe som har skjedd, det er vel nå to uker siden eller noe, og jeg er ferdig med saken, tilføyer han.

Kane avviser samtidig manager Pochettinos påstand om at han har vært trist etter det som skjedde.

- Manageren sier jeg har vært trist, men jeg er fokusert. Jeg er en type som legger ting bak meg, sier Tottenham-stjernen.

Mandag scoret han én gang mot Watford.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media