MÅNEDENS SPILLER:  Harry Kane ble kåret til månedens spiller i Premier League for annen gang på rad. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix.
MÅNEDENS SPILLER: Harry Kane ble kåret til månedens spiller i Premier League for annen gang på rad. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix.Vis mer

Kane månedens spiller igjen

Spurs-spissen kan bli historisk.

Tottenhams Harry Kane ble fredag kåret til månedens spiller for annen gang på rad. Fortsetter storspillet i mars kan han skape historie.

21-åringen scoret fire mål i februar. De to viktigste kom i 2-1-seieren mot erkerival Arsenal. Totalt står Kane bokført med 16 scoringer i Premier League denne sesongen.

- Det er en ære. Å vinne denne prisen ikke bare én, men to ganger, er spesielt, sa Kane ifølge Premier Leagues nettside.

- Kampen mot Arsenal hvor jeg scoret to mål var en spesiell dag for meg, for karrieren min og for hele klubben, fortsetter han.

Om spissen går til topps også i mars, blir han den første spilleren som mottar prisen tre måneder på rad. Med to scoringer mot Queens Park Rangers forrige helg har det begynt bra.

- Det hadde vært spesielt å skape historie. Jeg har scoret et par mål denne måneden og det er fremdeles noen kamper igjen. Forhåpentligvis kan jeg score noen til og da får vi se hva som skjer, sier Kane.

Tony Pulis ble kåret til månedens manager for sin jobb i West Bromwich.

(NTB)