Kane nekter å gi opp kampen mot Salah

Harry Kane nekter å gi opp kampen om toppscorertittelen i Premier League. I øyeblikket er han på etterskudd i duellen mot Mohamed Salah.

File photo dated 07-04-2018 of Tottenham Hotspur's Harry Kane scoring his side's second goal of the game during the Premier League match at the bet365 Stadium, Stoke.
File photo dated 07-04-2018 of Tottenham Hotspur's Harry Kane scoring his side's second goal of the game during the Premier League match at the bet365 Stadium, Stoke. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

29 mål har Liverpool-spiller Salah gjort så langt denne sesongen. Kane står med 25 etter at han til slutt ble tilkjent et av Tottenhams to mål i 2-1-seieren over Stoke sist helg.

Christian Eriksen ble i første omgang kreditert som tomålsscorer i den kampen, men etter kampen sverget Kane «på min datters liv» at han berørte ballen med skulderen på 1-0-scoringen. Tottenham ba Premier League-ledelsen se på saken en ekstra gang og fikk medhold.

I et intervju med Sky Sports forteller Kane mer hvorfor han drives av den voldsomme hungeren etter å score mål.

– Jobben din som spiss er å score, og klarer jeg ikke det, føles det som om jeg har sviktet laget. Jeg vet at jeg bidrar med andre ting som å holde på ballen høyt i banen, skape rom for medspillerne mine og å jobbe hardt, men jobben min er å score mål, sier han.

Vil alltid vinne

Tottenham-stjernen peker videre på sitt eget konkurranseinstinkt og sier han har et brennende ønske om å være best både i kamp og på trening.

– Jeg vil alltid vinne og har alltid hatt det sånn. Den følelsen av å være best og å være den mestscorende spilleren i sesongen, er det jeg ønsker å oppnå, sier Kane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer