Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Harry Kane fornyet kontrakten med Tottenham

Kane skrev ny seksårskontrakt

England-kaptein Harry Kane har forlenget kontrakten med Tottenham til og med 2024.

NY KONTRAKT: Harry Kane har signert en ny kontrakt med Tottenham som strekker seg til 2024. Foto: Andrew Couldridge / Reuters / NTB Scanpix
NY KONTRAKT: Harry Kane har signert en ny kontrakt med Tottenham som strekker seg til 2024. Foto: Andrew Couldridge / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

24-åringen satte personlig rekord med 41 scoringer sist sesong, og flere store klubber skal ha vært interessert i å sikre seg hans tjenester. På ryktebørsen var Real Madrid nevnt som en av dem.

Nå slipper Kane å svare på spørsmål om sin klubbframtid mens han skal prøve å lede England til etterlengtet VM-suksess i sommer.

- Vi er henrykt over å kunne fortelle at Harry Kane har signert en ny seksårskontrakt med klubben, meldte Tottenham på sitt nettsted.

Kane ble utviklet i Tottenhams ungdomsavdeling og etablerte seg i ung alder som en av de målfarligste spissene i engelsk eliteserie. Nylig ble han Tottenhams mestscorende spiller i Premier League da han passerte Teddy Sheringhams 97 mål.

Han har sluttet seg til en liten gruppe spillere med minst 100 PL-mål, og han gjorde det på bare 141 kamper. I 2017 var han mestscorende spiller i europeisk fotball med 56 mål til sammen for klubb og landslag.

Kane er stemt inn på årets lag i Premier League de fire siste årene og er blitt ligaens toppscorer to ganger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media