Harry Kane sier England kan ta VM-gull

Kane tror England kan ta VM-gull

England-kaptein Harry Kane mener han og lagkameratene bør sikte høyt i sommerens fotball-VM i Russland. – Vi kan gå hele veien, sier Tottenham-spissen.

OPTIMISTISK: Harry Kane mener England kan ta VM-gull. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock
OPTIMISTISK: Harry Kane mener England kan ta VM-gull. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag bekreftet landslagssjef Gareth Southgate at Spurs-stjernen Kane (24) blir England-kaptein i Russland. Southgate mener Kane har «ekstraordinære lederegenskaper».

Goalgetteren scoret 41 mål i alle turneringer for Spurs i 2017/2018. Nå jakter han mer nettsus i Russland. Og ambisjonene er det ingenting i veien med.

- Jeg tror vi kan vinne VM – det kan alle som er med. Jeg kan ikke sitte her og si at vi ikke kommer til å vinne, for jeg mener vi kan klare det, sier Kane, ifølge BBC.

- Jeg er en vinner, det er bare sånn mentaliteten min er. Det samme gjelder de andre spillerne i troppen. Det (VM-gull) er verdt å kjempe for. Jeg er sikker på at vi alle har hatt en drøm om å løfte VM-trofeet. Dette er en mulighet for oss, legger han til.

Kane understreker at favorittstempelet ligger på andre nasjoner.

- Vi er ikke favoritt til å vinne, men se for eksempel på denne sesongen. Ingen hadde trodd at Liverpool skulle nå mesterligafinalen. Vi har et ungt lag, men å være ung er ingen unnskyldning. Det kan tvert imot være en bra ting. Jeg tror vi kan vinne, og det kommer vi til å prøve på. Alt annet vil ikke være godt nok. Det er umulig å la være å drømme. VM er den største turneringen som finnes, sier Spurs-spissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer