Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kanoute matchvinner for Spurs

Mens Redknapp fikk sine første Southampton-poeng.

Vi fulgte kampene live

(Dagbladet.no): Fredrik Kanouté senket Manchester City med et fantastisk skudd etter snaue 55. minutters spill. Det var omtrent alt som skjedde i en hendelsesfattig kamp på City of Manchester Stadium.

Tottenham var minst dårlig av de to lagene, mens City knapt skapte én sjanse gjennom hele kampen.

Dermed ser det ut som om Spurs er i ferd med å komme seg etter en småkatastrofal start på sesongen. Dette var i hvert fall London-lagets tredje strake seier.

Middlesbrough spurtet

Ukens snakkis i engelsk fotball har vært Harry Redknapps trenerovergang fra Portsmouth til Southampton.

Og det så lenge ut som om Redknapp skulle få tre poeng i sin debutkamp mot Middlesbrough. Kevin Phillips scoret først på St. Mary's. Den korte Southampton-spissen var høyest på et innlegg fra Graeme Le Saux rett før dommeren blåste til pause.

Tidlig i 2. omgang doblet Peter Crouch ledelsen, etter å ha raget høyest på en corner. Også denne gangen var Le Saux nest sist på ballen.

Alle trodde dermed at kampen var avgjort. Men rett før slutt satte Middlesbrough inn sluttspurten.

Først scoret Southampton-forsvarer Danny Higginbotham selvmål i det 89. minutt, før den engelske U21-landslagsspilleren reddet ett poeng på overtid.

Kjempescoring av Bowyer

Mens bunnlaget Southampton i alle fall viste oppløftende spill, kan man ikke si det samme om West Bromwich. Matt Hollands scoring etter snaue halvtimen gjorde at Charlton kunne ta med seg alle poengene hjem fra The Hawthorns til London.

Svenske Mattias Svensson var dagens helt på Carrow Road, og hans to scoringer var viktige for at Norwich kunne komme tilbake to ganger, og dermed slå Bolton 3-2. Lagets håp om å overleve årets Premier League-sesong fikk dermed et krafte boost.

På St. James' Park klarte ikke Newcastle å omsette en god førsteomgang i scoringer, og måtte ta til takke med 1-1. Lee Bowyer scoret vakkert, før Newcastle-supporter Steve Stone utliknet.

Dagens kjedeligste kamp ble spilt på Selhurst Park, mellom Crystal Palace og Blackburn. Eneste beholdning var et rødt kort til David Thompson, i en kamp som endte 0-0.

<B>MÅLJEGER: Slik feiret tildligere Sunderland-spiss Kevin Phillips sitt mål mot Middlesbrough.
GEORGIE-HELT: Lee Bowyer ga Newcastle noe å glede seg over. Men Portsmouth utliknet.
MÅLTYV: Her lurer Kanouté David Dunne og smeller inn en god kandidat til rundens mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media