Harry Kane

- Kanskje de vil selge meg

Den engelske landslagskapteinen hinter om at tiden kanskje er inne for å forlate Tottenham i et intervju med Sky Sports.

TIDEN INNE?: Harry Kane hinter om at det kan være glupt å forlate Tottenham. Foto: Pool via REUTERS/Dave Thompson
TIDEN INNE?: Harry Kane hinter om at det kan være glupt å forlate Tottenham. Foto: Pool via REUTERS/Dave Thompson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste dagene har det versert rykter i engelsk presse om at Harry Kane har fortalt Tottenham at han ønsker å forlate klubben.

Blant andre The Times har rapportert at Kane skal formelt ha sagt ifra om at han nå ønsker å forlate Tottenham, og ber klubben vurdere eventuelle tilbud som skulle komme fra andre store klubber.

I et intervju med Sky Sports-ekspert Gary Neville skygger ikke Kane vekk fra temaet om at det fort kan være på tide å bytte ut Spurs' hvite drakt denne sommeren.

- Jeg tror jeg må ta en samtale med klubben. Jeg vil spille i de største kampene, og denne sesongen har sett de engelske lagene prestere i store kamper i Champions League. Det er de kampene jeg vil spille, sier Kane i intervjuet.

Videre forklarer han for Neville at han er kommet til et punkt der han må reflektere og vurdere veien videre.

Det vil også involvere en samtale med klubbdirektør Daniel Levy om veien videre for Tottenham. Enten med eller uten Harry Kane.

- Kanskje de vil selge meg. Kanskje han (Levy, journ.anm.) tenker «OK, om jeg kan få 100 millioner pund for deg, så hvorfor ikke?, sier Kane, som videre hevder at han ikke kommer til å være verdt så mye om noen års tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer