Harry Kane

- Kanskje de vil selge meg

Den engelske landslagskapteinen hinter om at tiden kanskje er inne for å forlate Tottenham i et intervju med Sky Sports.

TIDEN INNE?: Harry Kane hinter om at det kan være glupt å forlate Tottenham. Foto: Pool via REUTERS/Dave Thompson
TIDEN INNE?: Harry Kane hinter om at det kan være glupt å forlate Tottenham. Foto: Pool via REUTERS/Dave Thompson Vis mer
Publisert

De siste dagene har det versert rykter i engelsk presse om at Harry Kane har fortalt Tottenham at han ønsker å forlate klubben.

Blant andre The Times har rapportert at Kane skal formelt ha sagt ifra om at han nå ønsker å forlate Tottenham, og ber klubben vurdere eventuelle tilbud som skulle komme fra andre store klubber.

I et intervju med Sky Sports-ekspert Gary Neville skygger ikke Kane vekk fra temaet om at det fort kan være på tide å bytte ut Spurs' hvite drakt denne sommeren.

- Jeg tror jeg må ta en samtale med klubben. Jeg vil spille i de største kampene, og denne sesongen har sett de engelske lagene prestere i store kamper i Champions League. Det er de kampene jeg vil spille, sier Kane i intervjuet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 22.04.2016 - TIME TO GO, MASSIMO: Tottenham-spillerne Harry Kane og Dele Alli, samt Arsenals Jack Wilshere og Mesut Özil stiller opp i en video som er blitt en fotballsnakkis i England. De trodde at de snakket til et dødssykt barn. Vis mer

Videre forklarer han for Neville at han er kommet til et punkt der han må reflektere og vurdere veien videre.

Det vil også involvere en samtale med klubbdirektør Daniel Levy om veien videre for Tottenham. Enten med eller uten Harry Kane.

- Kanskje de vil selge meg. Kanskje han (Levy, journ.anm.) tenker «OK, om jeg kan få 100 millioner pund for deg, så hvorfor ikke?, sier Kane, som videre hevder at han ikke kommer til å være verdt så mye om noen års tid.

Dagbladet har tidligere erfart er Manchester United er en av klubbene som er interessert i den engelske landslagskapteinen. Kane skal heller ikke være fremmed for ideen om å gå til United.

Det vil uansett ikke mangle på beilere dersom det skulle vise seg at Kane og Tottenham blir enige om å skille lag til sommeren.

Det er spekulert i at en prislapp på Kane fort kan ligge på mellom 150 til 200 millioner pund for den engelske landslagskapteinen. Han har en kontrakt som løper ut sommeren 2024.

Kane har til gode å vinne et trofé med London-klubben. Han var med å tape Champions League-finalen mot Liverpool i 2018/2019-sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer