- Kanskje den mest profesjonelle utøveren vi har

Fredrikson med ny LSK-kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lillestrøm ville opprinnelig ikke slippe ekskeeper Heinz Müller bort fra klubben før de fikk inn en erstatter. Den erstatteren kom aldri, men etter en rekke imponerende oppvisninger fra «reserven» Otto Fredrikson er det få på Åråsen som savner tyskeren.

Fredrikson har gjort buret til sitt, og stort sett holdt det reint.

På totalt fjorten kamper siden januar, har han holdt nullen i elleve. Slikt blir det belønning av. Nå har finnen skrevet under ny kontrakt med klubben.

– Jeg er takknemlig overfor at klubben har tro på meg. Jeg har også fått beskjeden om at jeg er en av dem som ønskes å satses på framover. Da var valget enkelt. Jeg trives veldig godt på Åråsen, og ikke minst i Lillestrøm. Det er et viktig poeng for meg, sier Fredrikson på klubbens nettsier.

LSKs manager, Jan Åge Fjørtoft, er meget fornøyd med spillet, men sier at Fredriksons rolle utenfor banen er nesten like viktig.

– En av grunnene til at vi ønsket å signere Otto framover er at han er en fantastisk ambassadør for klubben. Han er et forbilde i garderoben for de andre, og har for oss som klubb egenskaper som blir belønnet gjennom størrelsen på kontrakten. Det er typer som Otto denne klubben tuftes på, sier Fjørtoft til klubbens hjemmeside

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer