ROTTERACE: Etter så vidt over halvspilt sesong har tre lag 50 poeng. Barcelona-trener tror Barcelona trenger mer enn 100 poeng for å vinne serien dersom rivalene holder samme tempo. Her er han avbildet i kampen mellom Barcelona og Atlético, en kamp som endte uavgjort. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN
ROTTERACE: Etter så vidt over halvspilt sesong har tre lag 50 poeng. Barcelona-trener tror Barcelona trenger mer enn 100 poeng for å vinne serien dersom rivalene holder samme tempo. Her er han avbildet i kampen mellom Barcelona og Atlético, en kamp som endte uavgjort. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIENVis mer

- Kanskje er ikke 100 poeng nok til ligagull

Barcelona-treneren om rotteracet i La Liga.

(Dagbladet): Etter så vidt over halvspilt La Liga, ligger det an til å bli et skikkelig rotterace om gullet i La Liga.

Barcelona og Atlético Madrid har begge kun avgitt poeng i tre av 19 kamper, mens Real Madrid med dagens seier karret seg opp på like mange poeng som de to andre i tet - riktinok med en kamp mer spilt.

Alle er de nå halvveis til 100, poengsummen Barcelona vant med i fjor. Dagens Barcelona-trener, Gerardo Martino, er imidlertid ikke sikker på om 100 poeng er nok denne sesongen.

- Kanskje er ikke de 100 poengene vi fikk i forrige sesong nok til å bli mestere i år. For hvis våre rivaler fortsetter i samme spor som nå, kan det hende at vi er nødt til å samle flere poeng enn det, sier Tata, som treneren også kalles, ifølge El Mundo Deportivo.

I morgen venter 10. plasserte Levante på bortebane for de katalanske ligalederne, og til den kampen vil verken Andrés Iniesta, som har slitt med skade, eller Carles Puyol spille.

- Det er ikke fordi han (Puyol) ikke er i stand til å spille i flere kamper på rad, men jeg ser ikke nødvendigheten av å ta sjanser, er Martinos forklaring.

Også til uka møtes Barcelona og Levante, da i de spanske cupen. Da lagene møttes til dyst i høstsesongen, i anledning La Liga-start, vant Barcelona hele 7-0.