<strong>FAKSIMILE:</strong> Bildet er manipulert, skriver en indignert Gold Coast Bulletin i bildeteksten på forsida - og legger til: En ekte kakerlakk kunne ikke trekke seg ut av en avtale på like skamløst vis. Faksimile: Gold Coast Bulletin
FAKSIMILE: Bildet er manipulert, skriver en indignert Gold Coast Bulletin i bildeteksten på forsida - og legger til: En ekte kakerlakk kunne ikke trekke seg ut av en avtale på like skamløst vis. Faksimile: Gold Coast Bulletin Vis mer

Kanskje ikke BAs Norling-forside var så ille likevel?

«Ussel kakerlakk».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Daly Cherry-Evans har en høy stjerne i australsk rugby. Derfor var det en stor nyhet da han i mars skrev under en ny kontrakt med Gold Coast Titans, etter fem sesonger i Manly-Warringah Sea Eagles.

Men i reglementet var det åpning for at Evans kunne gå tilbake på avtalen, melder The Guardian. Da måtte det skje innen serierunde 13, som spilles neste uke.

Den regelen valgte Cherry-Evans å benytte seg av.

Forstår at det reageres For plutselig rev han Titans-avtalen i stykker, for i stedet å undertegne en livstidskontrakt med Sea Eagles. Han hevder avgjørelsen falt de siste par dagene, og at det er familiens hensyn som er gått foran.

- Det jeg har gjort de siste 48 timene ser kanskje ikke så veldig ærefullt ut, og det forstår jeg. Men det er bare en ting som kunne fått meg til å gå tilbake på mitt ord, og det er betydningen min familie har for meg, sier han, ifølge Guardian.

Setter BA i skyggen Den unnskyldningen er ikke mye verdt for lokalavisa Gold Coast Bulletin, som åpenbart så fram til å få Daly Cherry-Evans inn i sitt lokale lag. Cherry-Evans er nemlig født og oppvokst i Redcliffe i delstaten Queensland, og Gold Coast Titans er også et lag innenfor stolte Queensland-rammer. Klubben han har spilt for, Sea Eagles, er derimot basert i utkanten av Sydney, New South Wales.

Derfra har han vært med på Queenslands delstatslag, kalt «The Maroons». Men det er usikkert om det blir så lett for ham i tida som kommer. Forsida av Gold Coast Bulletin i dag gjør at Bergensavisens harselas med Rikard Norling i forrige uke framstår like provoserende som en hvit serviett:

«Lojalitet. Ære. Integritet. Det er the Maroons leveregel. Med den skammelige helomvendingen foran Gold Coast Titans har Daly Cherry-Evans sveket Queensland-drakta. Daly, du er ikke stor nok for denne fantastiske delstaten. Du hører hjemme i Sydney, siden du bare er enda en... USSEL KAKERLAKK», utbasunerer Gold Coast Bulletin.

Saken dekker hele fronten, med et bilde av Daly Cherry-Evans hvor han har fått manipulert inn følehorn i panna.

Til gjengjeld har lokalavisa i Manly like utenfor Sydney, The Manly Daily, skiftet forsidenavn til The Manly Daly i anledningen det store rugbydramaet - som for deres del fikk en lykkelig utgang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer