TREKK I BAKKEN...: Forholdene i tsjekkiske Harrachov har ikke vært på topp med tanke på å få gjennomført VM i skiflyging denne helga. Foto: REUTERS / David W Cerny / NTB Scanpix
TREKK I BAKKEN...: Forholdene i tsjekkiske Harrachov har ikke vært på topp med tanke på å få gjennomført VM i skiflyging denne helga. Foto: REUTERS / David W Cerny / NTB ScanpixVis mer

Kanskje ikke så rart at det ikke ble hopping her i dag

Lagkonkurransen i skiflygings-VM avlyst.

Søndagens lagkonkurranse i skiflygings-VM ble avlyst på grunn av kraftig vind som gjorde det umulig å hoppe i gigantbakken i Harrachov.

Vindtrøbbel hele helga Det individuelle rennet ble avgjort med bare de to omgangene som ble avviklet fredag, etter at vinden satte stopp for hopping lørdag. Søndag var det enda mer vind i Harrachov, og det var aldri aktuelt å sende hoppere utfor.

Bardal-sølv Anders Bardal tok individuelt VM-sølv bak tyskeren Severin Freund, men det norske laget med Anders Fannemel, Rune Velta, Bjørn Einar Romøren og Bardal fikk ikke sjansen til å følge opp de sterke norske tradisjonene i lagkonkurransen de siste ti årene.

Det er blitt to norske gull, en sølv og en bronse i de fem lagkonkurransene som er gjennomført siden 2004. Bare i Vikersund for to år siden ble Norge uten medalje.

(NTB)