Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kanskje jeg har kastet vekk pengene mine?

Berlusconi om røde Zlatan.

UTVIST: Zlatan Ibrahimovic fikk sitt andre røde på to kamper mot Fiorentina i går. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA / Scanpix
UTVIST: Zlatan Ibrahimovic fikk sitt andre røde på to kamper mot Fiorentina i går. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic ble utvist for andre gang på to kamper da han så rødt i gårsdagens møte med Fiorentina.

Svensken ble utvist for å banne til linjedommeren, og i dag kom dommen. Serie As disiplinærkomité har valgt å utestenge Milan-spissen i tre kamper, skriver Football Italia.

Zlatan hadde allerede gult kort i kampen, men fikk direkte rødt kort bannordene mot linjedommeren. Han får to kamper for det røde kortet, og én kamp for å ha nådd grensen for gule kort.

Etter kampen hevdet han at han hadde snakket til seg selv, ikke til linjedommeren.

- Jeg var sint fordi jeg mistet ballen. Jeg sa et banneord til meg selv, ikke til dommeren eller linjedommeren. Jeg ønsker å beklage. Jeg gikk av banen uten å lage en scene. Jeg så på linjedommeren fordi han sto foran meg, men jeg sa det ikke til ham, sa Zlatan som unnskyldte seg overfor lagkameratene etter kampen.

- Det var ikke rett tidspunkt å bli utvist. Men kan jeg ikke bli sint på meg selv uten å få rødt kort?

Milan-direktør Silvio Berlusconi er lite imponert over svenskens siste opptredener i Milan-trøya.

- Han startet godt, men har ikke scoret på lenge. Nå hadde han nettopp kommet tilbake, og så ble han utvist igjen. Kanskje jeg har kastet bort pengene mine? sier Berlusconi ifølge Corriere Della Sera.

Zlatan har scoret 14 mål på 28 kamper i Italia-comebacket. Han har også fått åtte gule kort, samt to røde kort. Uten Zlatan har Milan vunnet tre av fire kamper, og har bare tapt én kamp siden nyttårsskiftet.

KASTET BORT PENGENE MINE? - Zlatan startet godt, men har ikke scoret på lenge. Nå hadde han nettopp kommet tilbake, og så ble han utvist igjen. Kanskje jeg har kastet bort pengene mine? sier statsminister og Milan-direktør Silvio Berlusconi. Foto: Reuters / Alessandro Garofalo / Scanpix
KASTET BORT PENGENE MINE? - Zlatan startet godt, men har ikke scoret på lenge. Nå hadde han nettopp kommet tilbake, og så ble han utvist igjen. Kanskje jeg har kastet bort pengene mine? sier statsminister og Milan-direktør Silvio Berlusconi. Foto: Reuters / Alessandro Garofalo / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media