Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kanskje jeg havner i Saudi-Arabia med Chippen

Men når Zlatan blir 35 har han tenkt å sitte og røyke.

SAMMEN I SAUDI? Zlatan Ibrahimovic og kompisen Christian Wilhelmsson (t.h.) på lørdagens svenske landslagstrening. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP/Scanpix
SAMMEN I SAUDI? Zlatan Ibrahimovic og kompisen Christian Wilhelmsson (t.h.) på lørdagens svenske landslagstrening. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic leker med tanken på å avslutte karrieren i Saudi-Arabia.

- Alt kan skje. Kanskje jeg havner i Saudi-Arabia sammen med Chippen, sier han til TV4.

Det ble en del oppstuss rundt et vennskapelig spark i bakstussen på en svensk landslagstrening denne helga.

Det var Zlatan Ibrahimovic som sparket kompisen Christian «Chippen» Wilhelmsson i rumpa under en pause i treningen, og Aftonbladet hadde bilder i lørdagsutgaven og en video som vakte oppmerksomhet også her i Norge.

Vår artikkel om saken fra i går formiddag er den mest leste sportsartikkelen på Dagbladet.no det siste døgnet.

Gir seg på topp Allerede lørdag ettermiddag sa Chippen til TV4 at han var veldig overrasket over at det ble gjort en sak av sparket i avisa. Og Zlatans tankelek om å spille med kompisen, som nå tjener fett til livets opphold i Al Hilal, bekrefter vel at det er liten grunn til å tro at det lå mye alvor bak sparket.

Zlatan har tre år igjen med kontrakten med Milan, og 29-åringen sa på en pressekonferanse i går at han har tenkt å gi seg på topp. Når det er, vet han ikke helt ennå.

- Godt spørsmål. Jeg har vært på topp i ti år, så det er et tidsspørsmål. Jeg har kontrakt i tre år til, og skal ikke være den som kommer hjem til Sverige eller noe annet sted med 50 prosent av kvaliteten min, det funker ikke, sa Zlatan under pressekonferansen ifølge Expressen.

- Da sitter vi og røyker Men i TV4s eksklusive intervju fleipet han altså med muligheten for å avslutte i Saudi-Arabia.

- Vi får se. Alt har sin pris, sier Zlatan.

Men han har i alle fall tenkt å legge vekk fotballstøvlene før han er 35 år.

- Da sitter vi et eller annet sted og røyker, sier Zlatan ifølge Expressen, før han kommer på at det kanskje ikke er noe han som forbilde burde si.

- Det er ikke noe godt eksempel for barna der ute, men det er sannheten, sier han.

• Sverige møter Moldova til EM-kamp på Råsunda onsdag klokka 19.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media