- Kanskje jeg kan erstatte Ryan Giggs

Usain Bolt mener han kan bli proff fotballspiller - i fullt alvor.

VIL HELST SPILLE FOR UNITED: Usain Bolt tror han kan ha en framtid som profesjonell fotballspiller. Foto: AP Photo/Jon Super
VIL HELST SPILLE FOR UNITED: Usain Bolt tror han kan ha en framtid som profesjonell fotballspiller. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

||| BIRMINGHAM (Dagbladet): Usain Bolt har lyst til å bytte ut piggsko med fotballstøvler, og ønsker seg helst til Old Trafford.

I sin nye biografi «9.58» skriver han at han trener hardere enn proffspillerne.

— Folk sier at det ikke er realistisk, men ingen har sett meg spille, sier Bolt, som skal ha vært en brukbar spiller på skolens fotballag.

Verdens raskeste mann har trent med både med Manchester United og Bayern München. Han har også fått prøve seg i matcher.

— Hvis Alex Ferguson så meg i en av disse veldedighetskampene, tenker han kanskje at jeg kan erstatte Ryan Giggs, skriver Bolt, ifølge Sunday Times.

Usain Bolt medgir at han kanskje ikke har verdens beste ballkontroll, men etter å ha trent med Bayern München for noen uker siden, uttalte han:

— Men jeg skal jobbe med det. Hvis jeg skal spille fotball, vil jeg signere for mitt favorittlag, Manchester United, skriver Usain Bolt.