ØNSKER HJELP:  Både Mikkel Diskerud (t.h) og Alexander Søderlund ønsker seg gjerne hjelp fra Haugesund i morgen. Skjer det, er Søderlund klar for å gi gamle lagkamerater en påskjønnelse. Foto: Synne Kvam / Dagbladet
ØNSKER HJELP: Både Mikkel Diskerud (t.h) og Alexander Søderlund ønsker seg gjerne hjelp fra Haugesund i morgen. Skjer det, er Søderlund klar for å gi gamle lagkamerater en påskjønnelse. Foto: Synne Kvam / DagbladetVis mer

- Kanskje noe til garderoben eller noe

Søderlund villig til å gi Haugesund en påskjønning ved gull-hjelp.

GARDERMOEN (Dagbladet): I morgen skal det avgjøres om det er Strømsgodset eller Rosenborg som vinner seriegull.

Rosenborg-laget ankom Gardermoen i kveld, hvor de skal sove før kampen mot Lillestrøm på Åråsen i morgen.

Før den 30. runden ligger drammenserne ett poeng foran trønderne - og førstnevnte møter Alexander Søderlunds gamleklubb, Haugesund, hjemme på Marienlyst.

Håper på gull-hjelp At trønderne svært gjerne ønsker hjelp fra Haugeund, som fra før har sikra seg bronsen, er det ingen tvil om.

Tidligere i uka gikk Mikkel Diskerud ut og sa at han ville gi Haugesund store deler av gullbonusen sin, om de hjelper Rosenborg til seriegull.

I kveld var ikke 23-åringen like opptatt av å snakke om en eventuell bonus-overføring, men mener det ansvaret nå ligger hos Søderlund.

- Nå skal jeg bare fokusere på Lillestrøm-kampen, nå har det vært nok prat rundt det der. Nå er det Søder som styrer alt rundt det der, sier en lattermild «Mix» til Dagbladet.

Alexander Søderlund forteller at han har snakket med gamle lagkamerater den siste uken, og sier at de fortjener å få noe om de hjelper Rosenborg.

- Hvis vi vinner kan alt skje, da fortjener de å få noe. Men hva det blir får vi se på. Kanskje noe til garderoben eller noe, ler Søderlund.

- Skal slappe av Rosenborg-spillerne forteller at nervene er rolige «kvelden før kvelden».

- Vi gleder oss fælt. Nå skal vi kose oss, slappe av, spise litt god mat og se en film. Og så står vi opp i morgen og er fit for fight, forteller Diskerud.

Også trener Per Joar Hansen understreker at nervene er rolige.

- Dem er helt fine.

Hvordan er de i morgen kl. 17.30?

- De er ikke noe annerledes enn de bruker å være foran en hver kamp. Det skal alltid være litt sommerfugler i magen når man spiller en tippeligakamp. Spent skal man alltid være, for det hører med, understreker Rosenborg-treneren.