Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets spiller i Premier League

Kanté årets spiller i England. Så god at kompisen ikke ville ha prisen

- N'Golo fortjener det ikke bare for denne sesongen, men for forrige også, sier Eden Hazard.

PREMIER LEAGUES BESTE: N'Golo Kanté. Her sammen med Diego Coste (t.v), Eden Hazard og Nemanja Matic. Foto: Rogan Thomson/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
PREMIER LEAGUES BESTE: N'Golo Kanté. Her sammen med Diego Coste (t.v), Eden Hazard og Nemanja Matic. Foto: Rogan Thomson/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(NTB/Dagbladet): En gang lo N'Golo Kanté da lagkameraten sa at han kom til å spille på toppnivå i Europa. Nå har Chelsea-midtbanespilleren vunnet prisen som årets beste spiller i Premier League

Det ble klart på den engelske spillerforeningen PFAs prisutdeling søndag kveld.

Leicester-helt

Kanté var en del av mesterlaget til Leicester forrige sesong, men dro videre til Chelsea før denne sesongen.

Under Antonio Conte har franskmannen tatt ytterligere steg, og søndag kveld ble han belønnet med trofeet som sier at han er sesongens beste spiller i Premier League.

- Jeg vil utvikle meg, jobbe for laget og vinne alle kamper. Vi gjør det veldig bra, og vi vil avslutte denne sesongen på best mulig vis, sa Kanté på prisutdelingen.

Roses av Hazard

Der slo han blant andre Eden Hazard, en lagkamerat mange så på som en kandidat til prisen. Selv var belgieren fornøyd med at Kanté fikk prisen.

- N'Golo fortjener det ikke bare for denne sesongen, men for forrige også, sa Hazard i går, ifølge The Mirror.

Andre kandidater som ikke nådde opp var blant andre Romelu Lukaku og Tottenhams Harry Kane. Den engelske landslagsspissen kunne, i likhet med Hazard, imidlertid trøste seg med seieren til en lagkamerat.

Alli best av de unge

Dele Alli ble kåret til årets beste unge spiller. 21-åringen vant dermed prisen for andre året på rad.

Alli har vært en sentral brikke på Tottenham-laget som er Chelseas nærmeste utfordrer i kampen om tittelen i Premier League denne sesongen.

Engelskmannen vant avstemningen foran lagkamerat Harry Kane, Evertons Romelu Lukaku, Burnleys Michael Keane, Sunderlands Jordan Pickford og Manchester Citys Leroy Sané.

Det er spillerne i Premier League selv som stemmer fram vinnerne i det ulike kategoriene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media