Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

N’Golo Kante kollapset på treningsfeltet:

Kante skal ha besvimt foran Chelsea-spillere

Skal ikke ha funnet hjertefeil.

FALT OM: N’Golo Kante skal ha besvimt foran lagkameratene fredag. Derfor var han uaktuell for spill mot Manchester City søndag. Foto: NTB Scanpix
FALT OM: N’Golo Kante skal ha besvimt foran lagkameratene fredag. Derfor var han uaktuell for spill mot Manchester City søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea-spiller N’Golo Kante (26) skal ha besvimt foran øynene på skrekkslagne lagkamerater på klubbens treningsfelt fredag. Det melder blant annet britiske Telegraph i kveld.

Kante skal ha falt om etter ei treningsøkt og lagkamerater skal først ha fryktet det var hjertet til midtbanespilleren som sviktet.

En klubblege var raskt på plass og Kante ble seinere fraktet til sykehus da han var ved bevissthet. Nærmere undersøkelser viste at det ikke var noen feil med hjertet til franskmannen.

De ekle scenene utspilte seg bare to dager før Chelsea møtte Manchester City - og Kante meldte forfall til toppkampen. En spesiealist skal ha meldt at Kante var klar for kamp, men spilleren følte at han ikke var kampklar.

Kante ble kåret til årets spiller i Premier League for 2016/17-sesongen, og han fikk se et Chelsea-lag som var sjanseløse i 0-1-tapet for Manchester City.

Søndag kom også det tragiske beskeden om at Fiorentina-kaptein Davide Astori (31) er død. Italieneren ble funnet død på et hotellrom søndag morgen.

Dødsårsaken er ikke kjent og Astori blir obdusert tirsdag.

Italiensk politi har innledet etterforskning for å forsikre seg om at Fiorentina-kapteinen ikke ble offer for en kriminell handling.

- Vi har åpnet etterforskning for å finne ut om det var snakk om et drap, sa Antonio De Nicolo ved aktoratet i Udine ifølge fotballmediet Football Italia.

Han var rask med å legge til at etterforskningsskrittet man mandag gikk til er obligatorisk i slike saker.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!