Kanu gir Arsenal skylda for OL-nei

Ngwankwo Kanu gir Arsenal skylda for at han ikke fikk spille for Nigeria i Sydney-OL. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Kanu ble tatt ut i troppen som Nigerias landslagssjef Jo Bonfrere's tok ut til OL, men fikk aldri muligheten til å delta.

- Jeg forhandlet så godt jeg kunne med klubben for å få bli med i Sydney-OL, men de ville ikke tillate meg å dra, sier Kanu som var med på Nigerias lag som vant OL-gull i Atlanta i 1996.

Nigeria sleit i Sydney og landets sportsminister Damishi Sango var sint på grunn av Kanus fravær. Arsenal-spissen sendte et brev til Sango der han ga Arsenal skylda for at han ikke fikk delta i OL.

- Jeg ble nektet å forlate landet med mindre det var for å spille for klubben min, sier Kanu ifølge BBC.

Petit tilbake til England?

Både Leeds og Fulham skal være interessert i å hente Barcelona-spilleren Emmanuel Petit tilbake til England. Klubbene skal være villig til å betale 106 millioner kroner for den tidligere Arsenal-spilleren.

Robson i skyggen av Venables

Bryan Robson innrømmer at han i realiteten ikke lenger er Middlesbrough-manager, men at Terry Venables styrer «alt» rundt Boro-laget. - Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med slik situasjonen er. Terry har tatt kontrollen med å trene laget - det har jeg ingen problemer med, sier Robson.

Bates støtter Ranieri

Chelseas mektige styreformann Ken Bates gir full støtte til klubbens manager Claudio Ranieri. Chelsea er ute av UEFA-cupen og sliter med å finne formen i Premier League. Mange mener at Chelseas problemer delvis skyldes at spillerne ikke skjønner sjefens formaninger. Ranieri snakker nemlig ikke engelsk.

- La oss glemme at manageren ikke snakker engelsk. Fulham-manager Jean Tigana snakker ikke engelsk - og ønsker ikke å snakke engelsk. Men han får ikke på langt nær like mye kritikk som Ranieri, sier Ken Bates.

Flo kanskje klar til romjulskamp

Tore Andre Flo sliter fortsatt med strekkskaden som har plaget han den siste tida, men håper å være klar til kampen mot St. Johnstone 2. juledag. Rangers møter Hibernian til helga. Manager Dick Advocaat må klare seg uten den suspenderte duoen Arthur Numan og Fernando Ricksen i tillegg til skadde Tore Andre Flo.

Kilder: Sky Sports, Rangers hjemmeside, Teamtalk, BBC.