Kaos: - Alarmen burde gå

Problemene fortsetter for Manchester United etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken. Onsdag kom britiske medier med sterke påstander.

JAGER SUKSESS: Cristiano Ronaldo og Ralf Rangnick. Foto: NTB
JAGER SUKSESS: Cristiano Ronaldo og Ralf Rangnick. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Klubbens midlertidige manager, Ralf Rangnick, har bare tapt en av de seks kampene han styrt skipet, men trenden er negativ, og det har fått spillerne til å reagere. Britiske medier er også kritiske.

Daily Mails Charlie Walker skriver:

- Alarmene burde gå. Rangnick har slitt med å overbevise spillerne om sin filosofi. Er spillerne, som allerede har Solskjær på samvittigheten i år, i ferdig med å gi en ny manager sparken?

Troverdige Sky Sports forteller at det har utviklet seg flere klikker innad i Manchester Uniteds A-stall. Flere skal også ha problemer med å tilpasse seg til Rangnicks 4-2-2-2 formasjon, som innebærer et høyt press.

- De har spillere som er klare for å gjøre jobben, men de har ikke en manager som får det beste ut av spillerne, sier en kilde til Sky Sports.

Manchester Evening News skriver også at mange av spillerne er svært bekymret over klubbens fallende status, og påpeker at flere av spillerne som sliter med spillestil «nærmest skal ha resignert.» Daily Mail hevder at 17 spillere er misfornøyd med situasjonen.

TYSKER: Dagbladet erfarer at tyske Ralf Rangnick tar over Manchester United de neste seks månedene. Deretter skal han forbli i klubben i en konsulterende rolle. Programleder: Henrik Ljosland Vis mer

Manchester Evening News beskriver også en økende trend av negative kroppsspråk av enkelte av spillerne som følge av klubbens har underprestert. Spillerne gikk inn i sesongen med forventninger om å utfordre byrival Manchester City og Liverpool om ligatittelen, men er på en sjuendeplass

Lokalavisa skriver også at det brygger på konfrontasjoner mellom flere spillere Rangnick hvis noe ikke skjer på kort tid, og ramser opp spillere som Dean Henderson, Jesse Lingard, Eric Bailly, Donny van de Beek og Anthony Martial.

SLITER: Donny van de Beek. Foto: NTB
SLITER: Donny van de Beek. Foto: NTB Vis mer

Rangnick selv uttalte følgende etter tapet mot Wolverhampton tidligere i uka:

- Jeg visste at dette kom til å bli en tøff jobb. Det var også derfor de hentet meg. Jeg visste at det ikke ble lett å finne en god balanse i laget. Det er ikke lett å utvikle et nytt DNA både med og uten ball. Kampen i dag viste at vi har en stor jobb foran oss, forklarte han til BBC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer