Kaos da motstanderfansen stormet banen i gullfeiring: - Se på tilskuerne, da. Dette er ikke bra

Granada-fans ville feire med Barca-stjerner.

Granada - Barcelona 0-3

(Dagbladet): Barcelona er spanske seriemestere etter seier mot Granada i kveld, og da dommeren blåste av kampen var det faktisk Granada-fansen som stormet banen.

Hundrevis av tilskuere stormet banen og flokket seg rundt Barcelona-spillerne, som måtte slite for å komme seg av gressmatta og inn i garderoben.

- Se på tilskuerne, da. Dette er ikke bra. Her må sikkerhetsvaktene gjøre jobben sin, sa Viasat-kommentator Petter Veland på direkten.

TV-bildene viste blant annet superstjernene Lionel Messi og Neymar som måtte kjempe for å komme seg inn i garderoben - men uten at det var noe dramatikk.

- Vinnermentalitet Barcelona hadde ingen problemer med å feie Granada av banen og en tett sesong er dermed over.

- Vi hadde noen dårlige kamper (i april), men dette Barcelona-laget har vinnermentalitet, sier Gerard Pique.

- Om det blir rolig feiring før cupfinalen (neste søndag)? Det er lenge til neste søndag. Jeg skal gi alt, sier midtstopperen.

Kaptein Andrés Iniesta forteller:

- Dette smaker godt. Vi har jobbet hardt og avsluttet bra. Det er dette vi ønsker å vinne hvert år og det var ikke bare dette seriegullet, men vi har vunnet seks av de åtte siste seriegullene. Det sier mye om denne klubben, sier Barcelona-kaptein Andrés Iniesta i vinnerintervju vist på Viasat.

Skal feire Barcelona vant ligaen ett poeng foran Real Madrid. Madrid-laget vant 2-0 mot Deportivo i kveld, men var avhengig av at Barcelona ikke vant i kveld.

- Jeg er veldig fornøyd med kampen og at vi kom oss gjennom vanskelighetene. Nå skal vi feire - så skal vi fokusere på en ny tittel, sier manager Luis Enrique.

Barcelona slapp dermed med skrekken etter en tung vårsesong - der laget tapte tre strake seriekamper i april og ga fra seg en suveren ligaledelse. Men i serieavslutningen viste laget styrke og vant dermed ligaen med ett poeng ned til Real Madrid.

Artikkelen oppdateres.

HELT:Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
HELT:Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO Vis mer