Kaos etter Messis sjokkbeskjed

Anerkjent journalist tror Barcelona lekket Messi-nyheter til pressen for at fansen skulle vende seg mot ham. Samtidig samlet fans seg for å støtte superstjerna.

VIL BORT: Lionel Messi skal ønske seg bort fra Barcelona. Dette er siste nytt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Barcelonas superstjerne Lionel Messi (33) har ved flere anledninger opp gjennom årene vært linket bort fra Barcelona, men argentineren har likevel blitt værende i den katalanske klubben.

Nå ser det endelig ut til at 33-åringen kan være på vei bort etter 19 år. Sjokkbeskjeden som ble sendt over en såkalt burofax (rekommandert brev via posten) til Barcelona i går, tyder på at det kan gå mot en rettslig tvist mellom partene.

For Messi mener han kan gå gratis, noe som var en del av klausulen hans som teknisk sett gikk ut 10. juni. En normal sesong ville blitt avsluttet noen dager før denne fristen, men på grunn av coronapandmien ble sesongen utsatt. Derfor vil Messi gå gratis nå.

Barcelona står på at fristen for klausulen er utløpt og peker på den kontraktfestede utkjøpssummen som er på hele 700 millioner euro (rundt 7,4 milliarder kroner).

Samlet seg i protest

Da beskjeden kom tirsdag kveld, begynte Barcelona-supportere å samle seg utenfor Camp Nou. Der var meldingen klar: Ut med klubbens mektige president Josep Bartomeu.

Misnøyen har vokst etter det forsmedelige 2-8-tapet mot Bayern München i Champions League. I etterkant av tapet har manageren og sportssjefen i Barca blitt byttet ut. Det er ikke nok for fansen, særlig ikke hvis det går på bekostning av Messi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer