Kaos etter trenerangrep

Tre utvisninger og slåsskamp i Bundesliga: - Som å bli løpt ned av en ung bøffel, beskriver Freiburg-manager Christian Streich.

KAOS: Kampen mellom Freiburg og Frankfurt endte i rent kaos etter at David Abraham løp ned motstanderlagets trener. Bilder fra Viaplay. Redigering: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppgjøret mellom Freiburg og Eintracht Frankfurt endte i fullstendig kaos, og med bare 19 spillere igjen på banen.

Det var på overtid at det brøt ut ville tilstander ved Freiburgs innbytterbenk. Hjemmelaget ledet 1-0, og gjestene fra Frankfurt jaktet utlikning. Ballen gikk ut av spill og Freiburg-manager Christian Streich lot bevisst ballen rulle forbi.

Frankfurt-spiller David Abraham var både forbanna og ivrig etter å få ballen i spill, og løp manageren rett ned da han skulle hente ballen. Det resulterte i at omtrent samtlige fra Freiburg-benken løp ut på banen for å ta Abraham. De ville hevne manageren sin og det var tilløp til håndgemeng mellom en stor gruppe spillere.

Se video av hendelsen øverst i saken.

- Treneren er hellig

Argentinske Abraham fikk rødt kort etter hendelsen, og etter nærmere konsultasjon med VAR måtte Freiburg-spiller Vincenzo Grifo følge etter ham inn i garderobeanlegget.

Grifo var blant de involverte i massekonfrontasjonen som fulgte etter trenerangrepet, og slo etter Abraham. Tidligere i kampen hadde Gelson Fernandes blitt utvist etter to gule kort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer