Marek Hamsik:

Kaos før sjokkovergangen

Den slovakiske superstjerna Marek Hamsik er klar for spill i IFK Göteborg.

VILLE SCENER: Marek Hamsik skal etter alt å dømme være klar for IFK Göteborg, og fikk denne mottakelsen da han landet på flyplassen i Sverige. Video: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er den svenske avisa Expressen som først meldte om den smått sensasjonelle nyheten som ble bekreftet av klubben selv mandag kveld.

Allerede denne helgen kunne avisa avsløre at det lå an til en potensiell overgang for den nå 33 år gamle slovakiske superstjernen.

Mandag kom bekreftelsen på at Hamsik hadde skrevet under på en kontrakt med den svenske storklubben fram til 30. august i år.

- Vi signerer ikke Marek Hamsik for hans navn. Vi signerer han for hans fotballsmessige kvaliteter, sa sportssjef i IFK og tidligere Stabæk-spiller Pontus Farnerud på en pressekonferanse mandag.

Da Hamsik landet på flyplassen i Sverige tidligere i dag, ble han møtt av øredøvende jubel fra frammøtte IFK Göteborg-fans.

- Jeg var overrasket over at det var så mange folk der med tanke på situasjonen. Men det var hyggelig å se fansen, jeg er veldig beæret, sier Hamsik på samme pressekonferanse.

- Vi ble tatt på senga. Det er bemerkelsesverdig å samle så mange mennesker på denne måten, fortalte Fredrik Svedemyr, pressetalsmann ved polition i Region Väst, til Aftonbladet om seansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer