KAOS: Tor Hogne Aarøy og japanske Jef United siktet mot opprykk, men en svak sesongavslutning ødela. Presidenten har gått av, mens treneren ble sparket.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
KAOS: Tor Hogne Aarøy og japanske Jef United siktet mot opprykk, men en svak sesongavslutning ødela. Presidenten har gått av, mens treneren ble sparket. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Kaos i Aarøys japanske klubb

Presidenten har gått av, mens treneren ble sparket.

Tor Hogne Aarøy og japanske Jef United siktet mot opprykk, men en svak sesongavslutning ødela. Presidenten har gått av, mens treneren ble sparket.

- Andre halvdel av sesongen har vært en stor skuffelse. Dette er en klubb som skal være i toppdivisjonen. Når det ikke skjer, begynner hodene å rulle, sier Aarøy til Aftenposten.

Han fikk en brukbar start for annendivisjonslaget, men en korsbåndskade ødela deler av sesongen for den tidligere Aalesund-spissens del. Sju spillere har fått beskjed om at de ikke får fornyet kontrakt, men den høyvokste nordmannen blir i fotballklubben fra Chiba. Han har ett år igjen av kontrakten.

Jef er fortsatt med i den japanske cupen. Avanserer klubben til kvartfinale, venter kamp på selveste julaften. Det er uvisst om Aarøy spiller helgens åttedelsfinale.

- Jeg måtte stå over de to siste seriekampene på grunn av gule kort, og jeg føler heller ikke at den midlertidige treneren har vært interessert i å bruke en type som meg, sier Aarøy til Aftenposten.

(NTB)