Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaos i dansk klubb etter trakantdrama. Ble sammen med eks-kona til lagkamerat

Nå forlater Jonas Borring danske Randers.

VENNER OG FIENDER:  Jonas Borring (t.v.) forlater danske Randers etter at lagkamerat Christain Keller (t.h.) ble sammen med eks-kona hans. I midten på bildet er Nicolai Brock-Madsen, som ikke er innblandet i Danmarks mest omtalte trekantdrama den siste uka. Foto: Claus Fisker/Scanpix 2016
VENNER OG FIENDER: Jonas Borring (t.v.) forlater danske Randers etter at lagkamerat Christain Keller (t.h.) ble sammen med eks-kona hans. I midten på bildet er Nicolai Brock-Madsen, som ikke er innblandet i Danmarks mest omtalte trekantdrama den siste uka. Foto: Claus Fisker/Scanpix 2016 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jonas Borring har terminert kontrakten med Randers etter at medspiller Christian Keller innledet et romantisk forhold med hans separerte kone.

Det brøt ut fullt kaos i den danske klubben da Christian Keller ble fratatt kapteinsbindet etter at han ble kjæreste med lagkamerat Jonas Borrings kone under ekteparets separasjon.

Borring ga tydelig uttrykk for at han kom til nekte å trene eller spille kamper for Randers, så lenge Keller var i klubben. Nå har Borring selv forlatt Randers.

- Det er selvfølgelig alltid trist når noen forlater Randers, sier Keller til dansk TV 2.

Den tidligere Stabæk-spilleren ble nylig vraket til en kamp mot Brøndby, men sikter nå på å spille seg inn i laget igjen.

- Det er klart jeg helst ville vært det her foruten. Det som har skjedd, har skjedd, og nå ser vi framover og konsentrerer oss om fotball. Det tror jeg klubben, jeg og hele troppen har godt av.

Randers har tidligere uttalt at klubben ikke kom til å sparke Keller som følge av situasjonen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart