<strong>IKKE BARE GLEDE:</strong> Her jubler Samuel Osifelo fra Solomonøyene etter å ha scoret mot Colombia i futsal-VM i Thailand. I dag ble det kalrt at finalearenaen ikke blir klar før etter at mesterskapet er over.Foto: AFP  / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / Scanpix
IKKE BARE GLEDE: Her jubler Samuel Osifelo fra Solomonøyene etter å ha scoret mot Colombia i futsal-VM i Thailand. I dag ble det kalrt at finalearenaen ikke blir klar før etter at mesterskapet er over.Foto: AFP / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / Scanpix Vis mer

Kaos i futsal-VM

Finalearenaen blir ikke klar før etter at mesterskapet er over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gruppespillet i futsal-VM i Thailand går mot slutten. I dag kom beskjeden fra FIFA om at finalearenaen ikke blir klar før VM er over.

Arbeidene med Bangkoks nye praktarena for futsal har slett ikke gått etter planen, men inntil i dag var det håp om at den kunne tas i bruk fra og med kvartfinalene og gi finalen neste helg en verdig ramme.

Nå må kampene spilles andre steder i byen.

- Selv om det er gjort betydelige framskritt, og banen er på plass, er ikke de viktigste kravene tilfredsstilt i stor nok grad, heter det i en pressemelding fra FIFA.

- Sikkerheten til tilskuere, lag og andre besøkende er av ytterste viktighet. Sammen med den lokale arrangøren har vi derfor kommet til at stadion ikke kan tas i bruk under VM.

Kvartfinalene som skulle vært spilt på arenaen skal i stedet spilles på Nimibutr stadion, mens semifinalene og finalene legges til innendørsarenaen Huamark.

Begge steder har det vært avviklet gruppekamper i VM.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer