Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaos rundt Jegorova

RAMSAU (Dagbladet :på nettet): Kommer dopingtatte Ljubov Jegorova til å gå distanser i VM eller ikke? - Nei, var svaret på en pressekonferanse i dag. - Kanskje, sier den russiske treneren til Dagbladet :på nettet.

Er det nå bekreftet at Jegorova ikke skal gå?

- Jeg vil ikke snakke om Jegorova, sier den russiske treneren Juri Tjaikovski i ettermiddag. Men han bekrefter at den russiske langrennsløperen fremdeles er i Ramsau.

Utelukker du helt at hun kommer til å gå for Russland?

Treneren vifter igjen med armene - og sier at han ikke vil utelukke noe.

- Hun står oppført som nummer ni på lista over våre utøvere, kommer det fra russeren som snakker brukbart engelsk.

Tidligere i dag sa direktøren for den nordiske avdelingen i det internasjonale skiforbundet, Bengt Erik Bengtsson, til VG at russerne har trukket 32 år gamle Jegorova.

Reaksjonene på at Jegorova møtte opp for å delta i VM var sterke. - Dette viser hvordan russerne ser på doping, sa Sveriges sportssjef Lars-Gunnar Petersson tidligere denne uka.

Jegorova ble tatt for doping under ski-VM i Trondheim for to år siden. Den 24. februar har det akkurat gått to år, og russeren kan ifølge reglene gå konkurranser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media