Kaos United

250 millioners-kjøpet Ruud van Nistelrooy har skapt fullstendig kaos i Manchester United. Mens manager Alex Ferguson prøvde å forklare at kjøpet ikke var fullført - holdt van Nistelrooy pressekonferanse der han fortalte om fireårskontrakten med United, og ukelønna på 585 000 kroner...

Alex Ferguson skal ha blitt rasende da nyheten om kjøpet ble kjent, og Sir Alex var raskt frampå med å si at ingen ting var klart. Samtidig bekreftet PSV overgangen, og van Nistelrooy holdt pressekonferanse der han fortalte detaljer om fireårskontrakten.

Det var Uniteds styreformann Martin Edwards som fullførte handelen på torsdag. Ferguson skal ikke ha vært klar over at PSV og van Nistelrooy skulle offentligjøre overgangen så tidlig.

- Jeg tror ikke kommunikasjonen mellom Edwards og Ferguson er så god som den burde være, sier PSVs informasjonssjef Pedro Salazaar-Hewitt ifølge Soccernet.

Arsenal-manager Arsene Wenger har også vært på jakt etter van Nistelrooy. Nå kritiserer han rekord-kjøpet, og prøver å så tvil om den dyre nederlenderens ball-ferdigheter.

- Alle spillere som kommer fra en mindre liga må betraktes som uprøvde. Det er ikke som om Sir Alex skulle kjøpe Rivaldo. Van Nistelrooy er en god spiller, men uprøvd på dette nivået, sier Wenger.