Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaoset komplett: Stakk av med eksen til lagkamerat. Nektes å spille. Vil ikke slutte

Dramaet fortsetter i Randers.

MIDDELS STEMNING: Jonas Borring (tre fra venstre) har sluttet i Randers etter kjærlighetsdramaet. Christian Keller (venstre) er fortsatt i klubben, men får ikke spille for a-laget. Foto: NTB Scanpix
MIDDELS STEMNING: Jonas Borring (tre fra venstre) har sluttet i Randers etter kjærlighetsdramaet. Christian Keller (venstre) er fortsatt i klubben, men får ikke spille for a-laget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kaoset er komplett i danske Randers etter en måned med trekantdrama utspilt i garderoben og i pressen.

Tidligere Stabæk-spiller Christian Keller ble sammen med kona til lagkamerat Jonas Borring, noe Borring tok svært ille opp.

I ettertid har Borring terminert kontrakten med klubben, mens Keller er totalt frosset ut av de andre spillerne og trener Colin Todd.

I går ble trener Todd refset offentlig av sitt eget klubbstyre, etter å ha kritisert ledelsen for behandlingen av den betente saken. Todd mener nemlig at det er Christian Keller som burde ha blitt kastet ut av Randers - ikke Borring. Men Keller vil ikke.

- Det er ikke en mulighet. Så lenge Keller ikke er interessert i å forlate klubben, og det har han hittil ikke vist noen interesse for, så er ikke det en mulighet. Spilleren har en plikt til å trene og en rett til å bli trenet, sier Randers-styreformann Svend Lynge Jørgensen til BT.

Uakseptabelt Colin Todd liker dette dårlig.

- Hvis dette hadde skjedd i England, ville den skyldige spilleren blitt suspendert i to uker. Ledelsen ville støttet treneren, det er ingen tvil om det, sier han, og gjentar at han mener Randers burde kvittet seg med Keller før Jonas Borring.

- Ledelsen sa det ikke var mulig på grunn av FIFA-reglene. Jeg mener det bør la seg kunne gjøre, men det skjedde ikke, sier Todd.

Disse uttalelsene igjen blir ikke satt pris på på styrerommet.

- Et enstemmig styre finner Colin Todds uttalelser i konflikt med ledelsens løpende kunngjøringer, og dermed uakseptable. Colin Todd er i dag blitt gjort kjent med styrets holdning, og blitt gjort oppmerksom på at lignende uttalelser ikke vil bli akseptert, skriver klubben i en offisiell melding på sine nettsider.

Paria Men Todd får ikke sparken.

Og treneren får full frihet til å nekte å bruke Christian Keller på banen. Og Christian Keller blir ikke tvunget til å forlate klubben, noe han heller ikke ser ut til å ønske - ikke engang ved salg i sommer.

Styreformann Svend Lynge Jørgensen virker - tross alt dette - ikke så bekymret.

- Vi står med en lønnsutgift vi ikke får noe ut av på banen, utover at han er med på å øke sjansen for seier i reservelagsserien. Han spiller jo der, han trener og får kamper. Så vi oppfyller våre forpliktelser, sier Jørgensen til BT.

Jonas Borring, for tiden klubbløs, er i det siste blitt koblet til Brøndby.

Hele Norges coronakart