VANT: Østerrikske Anna Fenninger tok OL gull i super-G i dag. Foto: EPA/HANS KLAUS TECHT
VANT: Østerrikske Anna Fenninger tok OL gull i super-G i dag. Foto: EPA/HANS KLAUS TECHTVis mer

Kaosrenn da de norske alpintjentene ikke klarte å hamle opp med Fenninger

Åtte av de første ti kjørte ut.

(Dagbladet): Super-G-løypa i Sotsji skapte store problemer for kvinnene i morgentimene i dag.

Hele åtte av de ti første startende kjørte ut i starten og midtveis i løypa. Det siste punktet var det som felte flest kvinner.

KJØRTE UT: Mange kjørte ut i den krevende super-G-løypa. Her ser vi sveitsiske Dominique Gisin. Foto:    REUTERS/Stefano Rellandini
KJØRTE UT: Mange kjørte ut i den krevende super-G-løypa. Her ser vi sveitsiske Dominique Gisin. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

- Det er tydelig en vanskelig løype. Her er det nesten medalje bare du kommer ned, sa TV2-kommentator Øyvind Alsaker.

- Det trykker på i det partiet. De blir nok litt usikre når det går fort og løypa er løsere. Det går raskt fra en sving til en annen, sa TV2s ekspertkommentator Pernilla Wiberg.

Lotte Smiseth Sejersted og Ragnhild Mowinckel klarte heldigvis å berge seg gjennom løypa. De fullførte til en 14. og en 17. plass.

- Jeg sto på start så alle som kjørte ut og tenkte, tapere, dette skal jeg greie. Men merket det ble krevende fra starten, og det er en kjip følelse. Vi tar det en annen dag. Det er en skuffelse, det må jeg si, men av og til går det ikke. Jeg skulle ønske jeg kunne gi mer gass og sparke mer fra meg, men sånn er det, sier Ragnhild Mowinckel til TV2.

Det var østerrikske Anna Fenninger som vant, foran tyske Maria Hoefl-Riesch og Nicole Hosp.