Kaotiske sluttminutter da Cardiff slo Swansea

Høyreback (!) Angel Rangel måtte stå i mål da Michel Vorm ble utvist.

KEEPER:  Swanseas Angel Rangel (til venstre), måtte trå til som sisteskanse på overtid, da Michel Vorm ble utvist. Her er spanjolen i duell med Cardiffs Craig Bellamy. FOTO: AFP PHOTO / GEOFF CADDICK
KEEPER: Swanseas Angel Rangel (til venstre), måtte trå til som sisteskanse på overtid, da Michel Vorm ble utvist. Her er spanjolen i duell med Cardiffs Craig Bellamy. FOTO: AFP PHOTO / GEOFF CADDICK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cardiff-Swansea 1-0

(Dagbladet): Det ble skikkelig dramatikk på tampen av den store Wales-duellen mellom Cardiff og Swansea.

Bortelagets sisteskanse Michel Vorm felte Fraizer Campbell som bakerste mann på overtid, og fikk marsjordre av dommer Mike Dean.

Swansea hadde allerede brukt opp samtlige av sine bytter, så Angel Rangel måtte dermed trå til som bakerste mann de siste tre overtidsminuttene.

Sjansefattig førsteomgang Alt lå til rette for en skikkelig fotballfest, da det første Premier League-oppgjøret i historien mellom de to fant sted på Cardiff City Stadium søndag kveld.

Noen stor førsteomgang ble det imidlertid ikke i Wales.

Det var bortelaget som startet best, og allerede i det fjerde minutt kunne Michu sendt Swansea i ledelsen, da han dempet ballen elegant inne i Cardiffs sekstenmeter, men den påfølgende avslutningen blåste spanjolen himmelhøyt over. Samme mann fikk en ny sjanse bare minutter senere, men skuddet fra rundt 20 meter ble avverget enkelt fra Cardiffs sisteskanse David Marshall.

Skuddet var faktisk det eneste som gikk på mål i løpet av de første 45 minuttene, så da kan man jo tenke seg hvordan resten av omgangen utartet seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer