Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaptein Beckham avviser opprør

LONDON (Dagbladet): Paul Scholes og David Beckham er klare til å møte Sverige i dag. Scholes med en millionbot fra sir Alex Ferguson: - Scholes forlater ikke United, men han må ikke krysse sjefen, sier kaptein Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier David Beckham, men det var nok fordi han visste at Mikael Silvestre også ville ha et ord med i United-laget.

- Vi har sluppet inn mange mål denne sesongen. Ifølge manageren kommer dette av problemer i midtforsvaret, noe som har medført at han bruker Denis Irwin som back. Dette finner jeg vanskelig å akseptere. Jeg har sett kampene våre på video, sammen med manageren, men jeg er ikke enig i hans teorier om hvorfor vi har problemer, sier den unge franske forsvareren Silvestre.

Foreløpig uten at sir Alex har reagert, verken med bot eller et tupp i venstrebacken.

Englands kaptein David Beckham, som var i managertrøbbel i fjor, prøver nå å viser ansvar. Han sier til britisk presse at det slett ikke er krise i Manchester United, sjøl om United bare har tatt ett ligapoeng på tre kamper.

Alltid krise

- Det er alltid krise i United, uansett om vi vinner, spiller uavgjort eller taper, sier Beckham etter at det toppet seg for pressen mandag denne uka.

  • Et reservespekket United reiste til London for å møte Arsenal i Worthington Cup. Sindige Paul Scholes var i troppen, men han nektet å reise. Scholes fikk to ukelønner i bot. Det tilsvarer en drøy million norske kroner.

- Du krysser bare Ferguson én gang. Du setter aldri spørsmålstegn med det han gjør. Han er sjefen, og han er alltid intens i det han foretar seg, og han er fortsatt sulten på suksess. Noen ganger kan hans oppførsel virke skremmende, sier Beckham som har erfart hvordan det går med United-spillere som har prøvd å opponere mot sjefen.

Måtte reise

Kvalitetsspillere som Paul Ince, Andrei Kanchelskis, Mark Hughes og sist Jaap Stam sa sitt, og sjefen ba dem pakke bagen.

Beckham innrømmer at feiden mellom Ferguson og Scholes i utgangspunktet skulle løses internt på Old Trafford.

- Vi ville at dette skulle bli en internsak, men så dukket det opp i alle avisene, sier Beckham fra England treningsfelt i Manchester United-regionen.

  • Michael Owen tok en legesjekk i går, og han ble klarert til dagens treningskamp mot Sven-Göran Erikssons hjemland.
Hele Norges coronakart