VISTE VEI: Kaptein Steven Gerrard viste vei for Enland da han snudde 0-1 til 2-1 for England nærmest egenhending.Foto: SCANPIX
VISTE VEI: Kaptein Steven Gerrard viste vei for Enland da han snudde 0-1 til 2-1 for England nærmest egenhending.Foto: SCANPIXVis mer

Kaptein Gerrard snudde piping til jubel på Wembley

Scoret to perlemål i 2-1 seieren mot Ungarn.

|||Buet på før kampstart og et vondt selvmål etter en times spill. Likevel reiste England-stjernene seg og slo Ungarn 2-1 på Wembley onsdag.

Stjernespillerne leverte et elendig VM-sluttspill i sommer, og har fått mye pepper hjemme i England. Det ble også tydelig før kampstart, da spillere som John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole, Wayne Rooney og Steven Gerrard ble buet på.

Gerrard var nok mer populær etter oppgjøret. Etter Phil Jaglielkas selvmål en time ut i kampen, så det meste bekmørkt ut for vertene.

Men to mål av Gerrard sørget for at det i minste ble en seier. Liverpool-profilen utlignet med et vakkert skudd fra om lag 16 meter bare seks minutter etter kalddusjen. Gerrard brukte en berøring før han hamret ballen i nettet.

Bare fire minutter senere var han frampå igjen. Også mål nummer to var av det vakre slaget. Ashley Young løp som en vind på venstrekanten og spilte videre til Gerrard inne i feltet. Han vendte vekk to mann og dyttet ballen i nettet til 2-1.

Capello var nok uansett ikke særlig fornøyd med kampen. Han ble sittende både da Gerrard utlignet og da samme mann avgjorde med 2-1-målet.

(NTB