Kaptein Terry har startet United-jakten

Tilbake da Lampard straffet City.

Manchester City - Chelsea 0-1.

(Dagbladet.no): Chelsea har ingen intensjoner om å gi fra seg ligagullet til Manchester United billig. Med John Terry tilbake i midtforsvaret produserte svake Manchester City knapt en eneste sjanse, og så lenge Frank Lampard var sikkerheten selv fra straffemerket spilte det ingen rolle at heller ikke Chelsea var mye å skryte av offensivt.

På en dårlig dag gjorde London-laget akkurat det de trengte, kappet forspranget ned til seks poeng og har heng på Manchester United.

Og med John Terry tilbake er det gode muligheter for at det blir skikk på det som har vært et rufsete Chelsea-forsvar.

Sikker Lampard

Straffesparket kan de takke en klønete Micah Richards for. Høyrebacken - som var jaktet av Chelsea for noen måneder siden - var fryktelig på etterskudd da han kastet seg inn i beina på Salomon Kalou etter 27 minutter.

Lampard klistret ballen inn i Andreas Isakssons høyre hjørne, svensken gikk motsatt vei.

Ikke lenge etter forsøkte Joey Barton å filme seg til straffe i duell med Claude Makelele, men dommer Alan Wiley lot seg ikke lure.

TILBAKE: For første gang siden den skrekkelige hodeskaden var John Terry tilbake i Chelsea-forsvaret - noe som bør gi fornyet optimisme om ligagull på Stamford Bridge. Foto: REUTERS
TILBAKE: For første gang siden den skrekkelige hodeskaden var John Terry tilbake i Chelsea-forsvaret - noe som bør gi fornyet optimisme om ligagull på Stamford Bridge. Foto: REUTERS Vis mer

Barton var uansett en av få som utgjorde en liten trussel mot José Mourinhos menn i det som var en jevnspilt og kjedelig fotballkamp - men City ser ikke ut å ha spillere som er i stand til å score mål.

Chelsea kunne fort trygget ledelsen utover i 2. omgang. Richards reddet på streken etter en Lampard-lobb, og Shaun Wright-Phillips traff tverliggeren med et langskudd kvarteret før slutt.

I sluttminuttene hadde Barton, Drogba og Ballack alle brukbare forsøk, men kampen ebbet ut med 1-0 til Chelsea.

Ropene på Stuart Pearces avgang blir neppe lavere blant City-fansen i dagene framover. Laget har fortsatt ikke vunnet en ligakamp i 2007.

Kaptein Terry har startet United-jakten
<B>SIKKER:</B> Frank Lampard bommer sjelden fra straffemerket, ei heller mot Manchester City.