Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kapteinen har landet

Jubelen sto i taket da håndballjentene landet på Gardermoen seint i går kveld - anført av kaptein Gro Hammerseng.

GARDERMOEN (Dagbladet): Det var mange blomster, flagg, klemmer og gratulasjoner da Norges gulljenter landet på Gardermoen ved 22.30-tida. Supportere, familie, venner og et fulltallig pressekorps ventet tålmodig i over to timer på det forsinkede flyet fra København. Da jentene endelig kom ut i ankomsthallen like etter klokka 23.00, slapp jubelen løs.

Måtte vente

-  Kjempekoselig å komme hjem til en slik velkomst, sier landslagskaptein og EMs håndballdronning, Gro Hammerseng til Dagbladet, før familien kaster seg rundt halsen hennes for å gratulere.

-  Det har vært en lang reise. Vi ble sittende inni flyet å vente i halvannen time i København. Men dette var en storartet hjemkomst, sier landslagskeeper Kjersti Beck.

Positivt

Nå venter en rolig julefeiring hjemme på Toten for Byåsen-spilleren.

-  Jeg tror ikke vi helt har fått med oss hvor stort dette er. Vi har ikke lest avisene eller sett TV ennå, sier keeperen, som har fått mye oppmerksomhet under mesterskapet. Hun håper suksessen i Budapest blir et positivt bidrag til norsk kvinnehåndball.

-  Jeg håper dette kan bidra til større oppslutning om seriekampene, sier Byåsen-spilleren til Dagbladet.

HYLLET: Landlagskaptein Gro Hammerseng på vei ut til folket. Bak viser Randi Gustad fram medaljen til tollere og vektere. Foto: Jeanette Landfald
HYLLET: Landlagskaptein Gro Hammerseng på vei ut til folket. Bak viser Randi Gustad fram medaljen til tollere og vektere. Foto: Jeanette Landfald Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media