Kapteinen legger opp - men vil først spille Bærum opp i Tippeligaen

Det siste kaptein Lars Rønningen Sandbu (27) gjør i Bærum-drakt kan være å spille klubben opp i Tippeligaen.

SISTE SESONG: Kaptein ved Bærum fotballklubb, Lars Rønningen Sandbu (27), kan spille klubben opp i Tippeligaen i år, men velger å legge opp for fokusere på jobben. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SISTE SESONG: Kaptein ved Bærum fotballklubb, Lars Rønningen Sandbu (27), kan spille klubben opp i Tippeligaen i år, men velger å legge opp for fokusere på jobben. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BÆRUM/OSLO (Dagbladet): I Bærum omtales han som «Captain Fantastic». I seks sesonger, har han styrt midtbanen til klubben fra Sandvika utenfor Oslo. Men etter lørdagens kamp mot Mjøndalen om retten til å møte Brann i to playoff-kamper til Tippeligaen - eventuelt etter to oppgjør mot Brann, så takker kapteinen for seg.

27-åringen er ferdig med jusstudiene og starter i jobb som advokatfullmektig på nyåret. En stilling han føler ikke lar seg kombinere med fotballsatsing.

- Jeg har fått en del spørsmål de siste ukene om jeg klarer å gi meg dersom vi skulle klare opprykk til Tippeligaen. Men sånn er det, iallfall, sier Lars Rønningen Sandbu til Dagbladet.

- Må gå noen runder - Helt sikker..?

- Hehe, jeg skjønner spørsmålet, for å si det sånn. Jeg skal innrømme at da må jeg i så fall gå noen runder med meg selv. Jeg har spilt fotball i 22 år og virkelig satset på fotballen, uten å være i nærheten av å havne i Tippeligaen - før nå. Men jeg har også takket ja til en fast jobb.

Kapteinen var svært delaktig da Bærum kvalifiserte seg til lørdagens kamp mot Mjøndalen om retten til å møte Brann i playoff. Lars Rønningen Sandbu avgjorde thrilleren borte mot Kristiansund i den første playoff-kampen med sin 2-0-scoring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer